Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 20:03

Μεγάλη ταλαιπωρία για τον ΑΟ Σερίφου.

Τον Αίαντα Σύρου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας ο ΑΟ Σερίφου το Σάββατο στις 6 το απόγευμα.

Ο ταμίας του συλλόγου κ. Μιχάλης Μουστάκας μας μετέφερε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού, αλλά και τα παράπονα του, γιατί αν ο αγώνας οριζόταν την Δευτέρα, όπως είχε ζητήσει, θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα, ενώ και το κόστος θα περιοριζόταν στα μισά έξοδα από αυτά που είναι τώρα αναγκασμένοι να κάνουν.

SERIFOS NEW 2014Τώρα η αποστολή θα φύγει απόψε Παρασκευή για Σίκινο, όπου θα διανυκτερεύσει και από εκεί αύριο το πρωί θα μπαρκάρει για πολύωρο ταξίδι στη Σύρο με ώρα άφιξης 30 λεπτά πριν την σέντρα.

Θα κοιμηθούν στη Σύρο και την Κυριακή το πρωί θα επιστρέψουν μέσω Πάρου στο νησί τους.

Αν το παιχνίδι γινόταν Δευτέρα, θα πήγαινε με τοπικό δρομολόγιο, αποφεύγοντας το περίπου δεκάωρο ταξίδι πριν τον αγώνα, θα είχαν μία μόνο διανυκτέρευση και την Τρίτη θα είχαν την δυνατότητα να επιστρέψουν καθώς το δρομολόγιο πηγαίνει κατ'ευθείαν από την Σύρο στην Σέριφο.

Δεδομένης της πάγιας απόφασης της ΕΠΣΚ, να ορίζει αγώνες καθημερινή, μόνο αν συμφωνούν και τα δύο σωματεία, τα παράπονα των Σεριφιωτών απευθύνονται προς το αντίπαλο σωματείο του Αίαντα.

Εμείς, ως οφείλαμε, επικοινωνήσαμε με τον γενικό αρχηγό της Συριανής ομάδας για να ζητήσουμε την θέση του.

Ο κ. Φώτης Γκάντζιος μας δήλωσε.

«Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα του ΑΟ Σερίφου, αλλά εμείς δεν είχαμε άλλη επιλογή.

Όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα μας στελεχώνεται από πολλούς μαθητές, συνεπώς πως μπορούσαμε να δεχτούμε την Δευτέρα σαν ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, όταν ξέρουμε ότι μπορεί και να μην συμπληρώναμε ενδεκάδα»

Το δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης είπατε;

Δεν λέμε του κόσμου καλύτερα! 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares