Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 20:45

Ματς «κλειδί» για Παμμηλιακό και ΑΟ Πάρου.

Στην Πάρο ταξιδεύει ο πρωτοπόρος του β’ ομίλου Παμμηλιακός το Σάββατο 22/11, όπου στο γήπεδο της Παροικιάς στις 5.00 το απόγευμα θα φιλοξενηθεί από την τοπική ομάδα του ΑΟ Πάρου.

Το ματς σαφώς και είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής του β’ ομίλου σε αυτόν το μίνι μαραθώνιο των 10 αγωνιστικών.

MHLOS NEW-2013

Ο ΑΟ Πάρου δεν έχει περιθώριο για νέες απώλειες βαθμών μετά την γκέλα της 1ης αγωνιστικής στην Σέριφο (1-1) και με το πρόγραμμα του στη συνέχεια να περιλαμβάνει το τοπικό ντέρμπι με το Νηρέα στην Πάρο και το ταξίδι στη Σύρο με αντίπαλο τον Αίαντα.

Ματς κλειδί λοιπόν και για τον Παμμηλιακό που με νίκη κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρώτη δυάδα και την απευθείας εξασφάλιση της εισόδου στα πλέι οφ/μπαράζ του πρωταθλήματος και θα υποδεχτεί στο δικό του μεγάλο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής τον Αίαντα με το απόλυτο 3 στα 3.

Η ομάδα της Μήλου θα ταξιδέψει στην Πάρο χωρίς τον φαντάρο Στέλιο Μάλλη (αριστερό χαφ) ενώ στη Μήλο για προσωπικούς λόγους θα μείνουν και οι Τάουλαντ Μάνη και Κλάιντι Μήτση.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Παμμηλιακό: Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Πουλάκης, Πάντος, Σίδερης, Ατανάσοφ, Σοσόλι, Καραπετσάνης, Καμακάρης, Σάντα, Δρίλης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Στεφανή, Ντερμεντζίεφ, Αχμέτ, Καλέσης.

Στο «στρατόπεδο» του ΑΟ Πάρου ο κ.Τριανταφυλλάκος δεν υπολογίζει με την σειρά του τον αμυντικό Βούσουλα ο οποίος πρόσφατα φόρεσε τα χακί, τον ανέτοιμο Γιουρτζίδη, καθώς και τον Δημογιάννη που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Σένκα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου 22/11 στο γήπεδο της Παροικιάς και θα το διευθύνει ο Λ. Μενδρινός με βοηθούς του τον Ν. Δεσύπρη και τον Α. Μουτάφη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares