Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 15:04

Στηρίζουμε Ανόβερο, «τρίποντο» η Λυών

Σάββατο χωρίς Σούπερλιγκ το σημερινό, ωστόσο η δράση συνεχίζεται σε όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην Ιταλία η Γιουβέντους δοκιμάζεται απέναντι στη Λάτσιο, ενώ «γεμάτο» πρόγραμμα έχουμε στην Μπουντεσλίγκα, στην Ισπανία, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες λίγκες σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική, σε ένα κουπόνι που προσφέρει έντονες συγκινήσεις και αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Παράλληλα, επειδή οι αλλαγές και οι εξελίξεις σχετικά με το νομοθετικό καθεστώς για το online στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια είναι διαρκείς, στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο και να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε σε μία από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως το Incasino.

Δε χάνει το Ανόβερο

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Ανόβερο –Λεβερκούζεν, στον οποίο θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 1.98. Την εντυπωσιακή, μέχρι στιγμής, πορεία του στην Μπουντεσλίγκα συνεχίζει το Ανόβερο, το οποίο προέρχεται από τρεις σερί νίκες, κόντρα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ (1-0 εκτός), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-0 εντός) και Χέρτα (2-0 εκτός). Παράλληλα, είναι πολύ αποτελεσματικό στην έδρα του, καθώς στα έξι τελευταία παιχνίδια που έδωσε εκεί για το πρωτάθλημα πανηγύρισε πέντε «τρίποντα». Φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν πόντο μόλις πίσω από τη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Από την άλλη, η Λεβερκούζεν, στα έξι τελευταία παιχνίδια της για την Μπουντεσλίγκα έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη. Την πήρε στην έδρα της κόντρα στη Σάλκε με 1-0 και στα πέντε υπόλοιπα ματς μετρά τέσσερις ισοπαλίες, με Μάιντς (0-0 εντός), Στουτγάρδη (3-3 εκτός), Πάντερμπορν (2-2 εντός) και Φράιμπουργκ (0-0 εκτός), ενώ ηττήθηκε στο Αμβούργο με 1-0. Επιπλέον, την Τετάρτη (26/11) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μονακό στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ, στον 3ο όμιλο του οποίου βρίσκεται στην κορυφή και μία «ανάσα» από το να εξασφαλίσει την πρόκρισή της για την επόμενη φάση.

«Περνάει» από την Κορσική η Λυών

Περνάμε στη Γαλλία και το παιχνίδι Μπαστιά – Λυών, στο οποίο η επιλογή μας είναι το «διπλό» σε απόδοση 2.10. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν υπάρχει αλλαγή στον πάγκο, πάντα στην αρχή η εικόνα της ομάδας βελτιώνεται, όπως επίσης και τα αποτελέσματα της. Η ήττα στην Γκινγκάμπ έφερε τη λύση της συνεργασίας με τον Κλοντ Μακελελέ και με υπηρεσιακό προπονητή τον Γκισλέν Πρεντάν, η Μπαστιά νίκησε την Μονπελιέ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο Πρεντάν παραμένει τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας φυσικά και όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, δε θα έχει ξανά τον Μπραντάο που παραμένει τιμωρημένος εδώ και πολύ καιρό, καθώς και τον Μπα που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στην κνήμη. Η Λυών στον αντίποδα, συνεχίζει απτόητη το δικό της σερί και η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, ήρθε σε ένα σημείο που μάλλον δεν τη βόλευε. Βέβαια, αυτό θα φανεί στη σημερινή αναμέτρηση που μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο μετά την ήττα της Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την Παρί, έχει μπει για τα καλά στο κυνήγι για την πρώτη θέση και φυσικά του πρωταθλήματος και σήμερα έχει τις δυνατότητες να πάρει τους τρεις βαθμούς, επιβεβαιώνοντας στο στοίχημα που προτείνουμε.

Αλκμάαρ με κάλυψη

Επόμενη «στάση» η Ολλανδία και το «1 DNB» σε απόδοση 1.93 στην αναμέτρηση Αλκμάαρ – Φίτεσε (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Αλκμάαρ, στην έδρα της Μπρέντα την προηγούμενη αγωνιστική εμφανίστηκε πολύ πιο βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, πήρε τη νίκη και θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Αυτή είναι η δεύτερη διακοπή, με τον Γιον Φαν ντεν Μπρομ στον πάγκο, ο οποίος παραδέχεται ότι ακόμα μαθαίνει την (καινούργια) ομάδα του και μέσα σε αυτό το διάστημα είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε αρκετά πράγματα. Η νίκη επί της Μπρέντα ήταν η πρώτη του Φαν ντεν Μπρομ στο πρωτάθλημα με την ΑΖ και θέλει να συνεχίσει και σήμερα με τον ίδιο τρόπο. Η Φίτεσε από την πλευρά της, έκανε έναν εκπληκτικό Οκτώβριο, αλλά τα «χάλασε» κάπου στο τέλος, όταν έχασε στην έδρα της Ουτρέχτης και στη συνέχεια έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με την Φέγενορντ. Μέσα στο διάστημα της διακοπής είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές της και μένει να δούμε πως θα εμφανιστεί σήμερα. Δεν είναι τυχαίο ότι το μηδέν στο παιχνίδι με την Φέγενορντ την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν το πρώτο μετά από 23 συνεχόμενες αναμετρήσεις!

Κερδίζει η Χάμιλτον

Για την Πρέμιερ της Σκωτίας, η Χάμιλτον υποδέχεται τη Σεντ Μίρεν και η πρότασή μας είναι η νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90. Ήταν ξεκάθαρο πριν τη διακοπή, ότι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, η Χάμιλτον, είχε «ξεφουσκώσει». Μετά την πρώτη ήττα στην έδρα της Νταντί, ακολούθησαν άλλες δύο από Αμπερντίν και Ινβερνές και έχασε την επαφή της με την πρώτη θέση. Ωστόσο, σήμερα παρατάσσεται ουσιαστικά πλήρης και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στη Σεντ Μίρεν που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, σήμερα παρατάσσεται με σημαντικές απουσίες αφού οι ΜακΓκιν, Οσμπουρν, Τόμσον και Γουάιλντ, παραμένουν εκτός μάχης, ενώ ο Γκούντγουϊν εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του.

«Must win» για Πανιώνιο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Πανιώνιος – Κόροιβος Αμαλιάδας, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -2.5 πόντων του Πανιωνίου σε απόδοση 1.90. Ο Πανιώνιος με τον Αλεξανδρή στον πάγκο του και με τις προσθήκες των ξένων βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Όμως η πολυπόθητη πρώτη νίκη ακόμα δεν έχει έρθει. Πάντως έκανε καλές εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ΚΑΟΔ από τους οποίους ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά. Σήμερα ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Κόροιβο, ομάδα καλή αλλά αντίπαλο βατό για να επιτύχει την πρώτη του νίκη. Ο Πανιώνιος πρέπει να νικήσει σήμερα γιατί τα επόμενα τρία παιχνίδια του είναι εξαιρετικά δύσκολα. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Άρη και έπειτα θα αναμετρηθεί με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Άρα είναι πολύ πιθανό να μείνει χωρίς νίκη για δέκα αγωνιστικές αν δεν κερδίσει σήμερα. Ο Αλεξανδρής είναι έμπειρος προπονητής και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Το κλειστό της οδού Αρτάκης θα είναι γεμάτο από φίλους του Πανιωνίου που θα ωθήσουν την ομάδα τους. Δεν υποτιμά κανείς τον Κόροιβο αλλά σημείο αναφοράς του αγώνα είναι ο Πανιώνιος και η ανάγκη νίκης του. Επιλογή, λοιπόν, ο Πανιώνιος -2.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares