Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 15:06

Η ΕΠΣ Κυκλάδων διευκρινίζει

Αναστάτωση έχει προκύψει σχετικά με τον αγώνα του 2ου ομίλου Αίαντας Σύρου – ΑΟ Σερίφου, καθώς η ομάδα των Δυτικών Κυκλάδων μετά την άρνηση του Αίαντα, προκειμένου να γίνει το παιχνίδι σε μέρα εκτός Σαββατοκύριακου θα αναγκαστεί να περάσει μία μικρή οδύσσεια με τρεις διανυκτερεύσεις που συνεπάγονται με τεράστια έξοδα και απίστευτη ταλαιπωρία.

Εμείς είχαμε ενημερώσει έγκαιρα για την κατάσταση με σχετικό άρθρο μας, αλλά σήμερα ακολούθησε η ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος κατά της ΕΠΣ Κυκλάδων από τον ΑΟ Σερίφου, που ρίχνει περισσότερο λάδι στην φωτιά.

Ως οφείλαμε επικοινωνήσαμε με την ένωση και συγκεκριμένα με τον Γεν. Γραμματέα κ. Χωριανόπουλο, ζητώντας την επίσημη θέση της ΕΠΣ Κυκλάδων η οποία αναφέρει τα εξής:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας θέλουμε να αναφέρουμε τα εξής. Είναι γνωστό ότι όλα τα σωματεία έχουν ενημερωθεί ότι οι αγώνες θα ορίζονται Σαββάτο ή Κυριακή και αυτό θα μπορεί να αλλάξει μόνο μετά από μεταξύ τους έγγραφη συμφωνία. Ο αγώνας Αίαντας Σύρου – ΑΟ Σερίφου είχε οριστεί από την Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη το βράδυ δεν είχαμε λάβει κανένα επίσημο αίτημα, πράγμα που έγινε από τον ΑΟ Σερίφου αργά το βράδυ της Τετάρτης (22:30) και ενώ τα γραφεία μας πλέον ήταν κλειστά. Η ομάδα ζητούσε ο αγώνας να γίνει ημέρα Τετάρτη πρωί, πράγμα όμως που δεν έγινε δεκτό από τον Αίαντα, όπως δεν έγινε δεκτό να γίνει και Δευτέρα που ήταν μία πρόταση που συζητήθηκε κατόπιν τηλεφωνικά. Κατόπιν ο ΑΟ Σερίφου ζήτησε να γίνει ο αγώνας ημέρα Κυριακή (μεταφορά με σκάφος) και φυσικά του απαντήσαμε ότι εφόσον το έγγραφο αιτήμα γίνει έγκαιρα, τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Στην εξέλιξη όλων αυτών και ενώ προσπαθούσαμε να βρούμε κάποια λύση είδαμε με έκπληξη μας την ανακοίνωση στο σάιτ σας την οποία όπως είναι φυσικό δεν σχολιάζουμε. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, τονίζοντας ότι κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βγει εις πέρας ένα δύσκολο πρωτάθλημα, πράγμα που θα πρέπει να συμβάλουν και οι ίδιες οι ομάδες».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares