Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 21:31

Σε τροχιά κορυφής οι Νέοι του ΑΟ Μυκόνου

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στον πέτυχαν χθες οι Νέοι του ΑΟ Μυκόνου, που πήραν μία σπουδαία νίκη μέσα στη Σύρο κόντρα στον Πάγο, με 1-3, πράγμα που τους έφερε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας (6 βαθμοί) με τον Αίαντα Σύρου.

Μετά και αυτό το αποτέλεσμα φαίνεται πως η πρόσληψη του Μάκη Πούλου Μυκόνου που ανέλαβε προ 10ημέρου την τεχνική ηγεσία στα τμήματα Νέων και Παίδων της ομάδας έχει λειτουργήσει άκρως ευεργετικό για τον ΑΟ Μυκόνου.

Ο Ασλάνι στο 36’ έκανε το 0-1, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο ο Ράγια στο 51’ έπειτα από κομπίνα σε κόρνερ έκανε δύο τα τέρματα της Μυκόνου (0-2), με τον Λυκούρη στο 62’, με μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, να σφραγίζει τη νίκη για τον ΑΟ Μυκόνου κάνοντας το 0-3. Ο ΑΟ Πάγου μείωσε σε 1-3 με τον Φώσκολο στις καθυστερήσεις, σκορ που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Ο ΑΟ Μυκόνου που έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων μέχρι το 60΄είχε ευκαιρία να πετύχει ακόμα ένα τέρμα όταν στο 35’ σουτ του Ασλάνι σταμάτησε στο δοκάρι του Πρέκα. Επίσης και ο Πάγος είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-3 στο 78ο λεπτό του αγώνα, όπου ο Πετάι απόκρουσε πέναλτι του Κονδυλα.

Διαιτητές ήταν οι: Βαρθαλιτης Α., Νομικος Ν., Βασαλος Λ.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάγου (Τσιάκαλος): Πρέκας, Δεσινιώτης, Βουτσίνος, Μιχάλοβιτς, Καραβέλας, Φώσκολος, Μπομπόσης, Ζαφείρας, Κονδυλας, Μαραγκός, Ρούσσος Κ.

Έπαιξαν επίσης οι: Φρέρης, Ρούσσος Ι., Μαυράκης, Ρούσσος Α., Βαμβακάρης, Βαρθαλίτης, Ρούσσος Μ.

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Πετάι, Βερώνης Ε., Αναστασίου, Βερόνης Ο-Κ., Ράγια, Λυκούρης, Παλάσης, Δακτυλίδης, Hilas, Ασλάνι, Κάνιουρας.

Έπαιξαν επίσης οι: Matrisi, Lpeja, Σιώτος, Τσάνη, Κουβάτος Ν., Ξυδάκης, Κουβάτος I.

Η Βαθμολογία του ομίλου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares