Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 22:04

Απλά καλύτερος ΑΟ Πάρου - Παμμηλιακός 1-3

Πειστικό ήταν το πέρασμα του Παμμηλιακού από την Παροικιά και κανείς από όσους είδαν το ματς δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία, ότι πήρε δίκαια τους 3 πόντους.

MHLOS NEW-2013Με σφραγίδα ανωτερότητας οι φιλοξενούμενοι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, σκόραραν με την έναρξη της επανάληψης το τρίτο τους γκολ και μετά με περισσή αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό, διαχειρίστηκαν το υπόλοιπο παιχνίδι, χωρίς να επιτρέψουν στους γηπεδούχους να ζητήσουν κάτι από τον αγώνα, παρά την, προς τιμή τους, φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν μετά το τρίτο γκολ που δέχθηκαν.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡ

Τα πρώτα 25' του παιχνιδιού το μόνο που είδαμε ήταν η ευκαιρία του ΑΟ Πάρου στο18',όταν σε σκαφτή πάσα του Αρκουλή ο Ρούσσος βρέθηκε μόνος του προ του Αιβαλιώτη.

Ο γκολκίπερ όμως των φιλοξενούμενων, στην μοναδική φορά που χρειάστηκε με σωτήρια έξοδο απέτρεψε το γκολ, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ευνοϊκή για την ομάδα του εξέλιξη του αγώνα,

Στην εξέλιξη της ίδιας φάσης ο Κρουσταλάκης σούταρε από την περιοχή δυνατά, αλλά ψηλά άουτ.

Στο 26' ο Σάντα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των Σκιαδά και Κρητικού στο αριστερό άκρο της άμυνας τους, τρύπωσε στην περιοχή και έβγαλε μπαλιά πάρε-βάλε στον Δρίλη, που είχε πλασαριστεί έξυπνα στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ έκανε το 0-1.

Το γκολ αύξησε το άγχος των Παριανών και έδωσε φτερά στους Μηλιούς, που μέχρι το 45' έπιασαν την καλύτερη τους απόδοση στο ματς.

Στο 32' από κομπίνα σε κόρνερ ο Σίδερης σούταρε συρτά, αλλά ο Μανέκας ήταν εκεί.

Στο 40 ο Σάντα ξεφορτώθηκε τους αντιπάλους του, βρήκε τον Καμακάρη σε άριστη θέση,που έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού.

Ο ίδιος ο Σάντα στην επόμενη φάση πίεσε, κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε και ο Πάντος στο πρώτο δοκάρι με το κεφάλι έκανε το 0-2.

Ο υψηλόσωμος στόπερ στο 45' με επιβλητικό άλμα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Έτσι το σφύριγμα του ημιχρόνου έμοιαζε λυτρωτικό για τους γηπεδούχους, που πήγαν για ανασύνταξη στα αποδυτήρια.

aop-pammiliakos-22-11-2014-1

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΤΟ 47'

Περιμένοντας την αντίδραση του ΑΟ Πάρου και το ρίσκο που θα έπαιρνε, καθώς ήδη ο Σένκα είχε μπει στην θέση του τραυματία Σκιαδά, ήλθε το τρίτο γκολ.

Ο Καμακάρης εκτέλεσε ένα από τα γνωστά του πλάγια και μετά από δύο εναέριες μονομαχίες στην περιοχή, συνάντησε την μπάλα στρωμένη στα πόδια του πλάγια και αιφνιδίασε τους πάντες και τον Μανέκα που είδε το συρτό σκροπ του αντιπάλου του στην κλειστή του γωνία, να καταλήγει στα δίκτυα για το 0-3.

Και έπειτα ο Παμμηλιακός, που έτσι κι αλλιώς πάταγε καλύτερα στο γήπεδο σε όλον τον αγώνα, δεν είχε παρά να ξοδέψει τον υπόλοιπο χρόνο, προστατεύοντας τα μετόπισθεν του.

ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Με τέτοια εξέλιξη πολλοί αγώνες καταλήγουν σε συντριβή για τους ηττημένους.

Οι παίκτες όμως των γηπεδούχων δεν άφησαν να συμβεί αυτό.

Βγάζοντας ποδοσφαιρικό εγωισμό,πάλεψαν και αφού στο 50' σουτ του Καράι από πολύ πλάγια αποκρούστηκε στην γραμμή,στο 60' μια βαθιά απόκρουση του Μανέκα που βγήκε σαν λίμπερο,κατέληξε σε ασίστ καθώς όλη η αμυντική γραμμή αδράνησε και ο Καράι με γωνιακό σουτ μείωσε.

Το γκολ αυτό και η συνεχιζόμενη μαχητικότητα των παικτών του ΑΟΠ, κράτησε πίσω την ομάδα της Μήλου, που μόνο στο 67' και το 70',με τον Ατανάσωφ και τον Καραπετσάνη πήγε να γίνει απειλητική με αξιόλογα μακρινά σουτ.

Αυτό δε του Ατανάσωφ ήταν από πολύ μακρινή απόσταση.

Και στο τέλος του αγώνα χρειάστηκε να πέσει ο Μανέκας στα πόδια του Σοσόλι, από μπάσιμο του Δερμεντζίεφ.

Στο ίδιο διάστημα η πίεση των γηπεδούχων έφερε σύγχυση δύο φορές, που τα αλλεπάλληλα σουτ κοντραρίστηκαν, ένα καλό σουτ του Σένκα στο 66' και μία κεφαλιά μόλις άουτ του Αρκουλή στο 85'.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μενδρινός, Δεσύπρης, Μουτάφης

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Μανέκας 6, Κρουσταλάκης 5.5, Νίκας 5.5, Τσαντουλής 6, Κρητικός 5.5 [61' Γαβαλάς 6], Σκιαδάς 5.5 [44' λ.τ. Σένκα 6] ,Πετρόπουλος 6, Κληρονόμος 5.5 [61' Δαφερέρας 6], Αρκουλής 6, Καράι 6, Ρούσσος 6

ΠΑΓΚΟΣ: Καντιώτης, Πρίφτης, Σάμιος, Τετάου[τ.]

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: Αιβαλιώτης 7.5, Κυρίτσης 7, Αχμέτ 7.5, Πάντος 7, Σίδερης 7, Ατανάσωφ 7, Καραπετσάνης 7.5, Καμακάρης 7.5 [78' Δερμρντζίεφ], Σοσόλι 7, Σάντα 7.5 [85' Στεφανής], Δρίλης 7.5[73' Μάνη 7]

ΠΑΓΚΟΣ: Καλέσης, Μαυρογιάννης.

aop-pammiliakos-22-11-2014-2

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares