Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 00:49

Ήπιοι οι τόνοι πριν το ντέρμπι…

Ένα ντέρμπι με πολύ μεγάλη ιστορία θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής (10:00) στο Δ.Α.Κ Νάξου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων. 

Ο Πανναξιακός, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης με 16 βαθμούς, υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό (18 βαθμούς), στο παιχνίδι με το οποίο θα πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου του τρίτου ομίλου. Ο Πανναξιακός, που μετρά μόνο νίκες στο πρωτάθλημα πέραν της ισοπαλίας της πρεμιέρας απέναντι στο Φιλώτι στοχεύει στη νίκη που θα τον φέρει στη κορυφή της κατάταξης. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Νάξου, πέρασε από τη Σαντορίνη επικρατώντας του Καρτεράδου με σκορ 0-2.  Από την άλλη, ο Πανθηραϊκός, που την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Φιλωτίου εντός έδρας με σκορ 2-0,  θα επιδιώξει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση.

Ελλείψεις

Αυτός που θα έχει τον περισσότερο πονοκέφαλο σχετικά με την ετοιμότητα των παικτών του θα είναι ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, που αρχικά, λόγω τραυματισμού έχει αποκλείσει τον Παναγιωτίδη από την αποστολή, ενώ οι: Μηνδρινός, Τζορμπατζάκης και Ζώνας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών που τους απασχολούσαν όλοι την εβδομάδα, αλλά παρόλα αυτά αναμένετε να δώσουν το παρών στο αυριανό μεγάλο ντέρμπι για την ομάδα τους. Ο Πανναξιακός του Γιώργου Προμπονά αντιμετωπίζει πρόβλημα με την απουσία του Κουφόπουλου, ενώ στην ομάδα της Νάξου πνέει ενωτικό πνεύμα με σύσσωμη την αυριανή αποστολή και την διοίκηση να δειπνούν χθες σε γνωστό ρεστοράν της πόλης.

Η Προϊστορία:

Πέραν όμως της βαθμολογικής κρισιμότητας, η αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι πρόκειται για ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι που διεξάγονται στο νομό μας, καθώς οι δύο ιστορικές ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες πάρα πολλές φορές στο παρελθόν.

Περίοδος 2009-2010

Πανναξιακός - Πανθηραϊκός 2-0 / Πανθηραϊκός - Πανναξιακός 2-1

Περίοδος 2010-2011

Πανναξιακός - Πανθηραϊκός 1-1 / Πανθηραϊκός - Πανναξιακός 1-2

Είπαν

Τώρα όσον αφορά τις γνώμες των δύο προπονητών που μίλησαν στο S.Cγια το αυριανό παιχνίδι, φαίνεται πως οι Γιώργος Προμπονάς και Αλέξης Κωνσταντόπουλος θέλουν να αποφορτίσουν τους παίκτες τους, που θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Πανναξιακού κ. Προμπονάς μίλησε για ένα δυνατό παιχνίδι που όμως δεν κρίνει τίποτα: «Είναι σίγουρα ένα ντέρμπι κάτι που φαίνεται άλλωστε και από την βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες και εύχομαι να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει ο καλύτερος. Πάντως θα πρέπει να τονίσω ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα αυτό δεν θα κρίνει κάτι, αφού έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο γύρο».

Από την άλλη πλευρά ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος έχρησε τον Πανναξιακό φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση, παρόλο που τόνισε ότι η ομάδα του δεν πάει για βόλτα στη Νάξο: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, όπου ο Πανναξιακός θα έχει τον πρώτο λόγο, καθώς είναι μία ομάδα με δυνατό σύνολο, έχει εμπειρία στα δύσκολα και διαθέτει μία δυνατή έδρα. Νομίζω ότι αδικείται που παίζει σε αυτήν την κατηγορία, αλλά και εμείς από την πλευρά μας δεν πάμε στη Νάξο για βόλτα, αφού θα παλέψουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Η αναμέτρηση ξεκινά αύριο στις 10:00 στο ΔΑΚ Νάξου. Διαιτητές θα είναι οι: Ζαράνης, Αρμακόλας και Φαν Άακεν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares