Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 14:36

Live Score Άνω Μερά – ΑΟ Σύρου 1-3

Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Άνω Μεράς στη Μύκονο, απο όπου θα σας μεταφέρουμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα του 1ου ομίλου Άνω Μερά - ΑΟ Σύρου.

Ανταπόκριση Σταμάτης Καλυμιώτης Για ανανέωση πατήστε ΕΔΩ

 

Syros-foskolos  MYKONOS KOKORAS 
MYKONOS SANTORINAIOS

 

ΤΕΛΙΚΟ Άνω Μερά – ΑΟ Σύρου 1-3 (Καπλάνης 7', Γίογιος 37', Σαγκινέτος 78', Μουράι 80')

Μία μεγάλη νίκη για τον ΑΟ Σύρου, που όπως είπαμε και στο pre game του αγώνα δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά στις καλές εμφανίσεις. Η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη πλέον με αυτή τη νίκη μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι των μπαράζ.

92' Δημητρακόπουλος αντί Μπαλόπητα για τον ΑΟ Σύρου.

89' Ο Θαλασσινός περνάει στη θέση του Σαγκινέτου για τον ΑΟ Σύρου.

83' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Άνω Μερά, με τον Νίκο Τζιόβα να περνάει στο παιχνίδι ακόμα έναν επιθετικό, τον Γκοράρι που πέρασε στη θέση του Κουτσούκου.

81' Αλλαγή για την Άνω Μερά ο Μπουμπουρης βγαίνει και ο Ασημομύτης περνάει στο παιχνίδι.

80' 1-3 Καταπληκτικό γκολ από τον Μουράι, που περασε δύο παίκτες και με ένα ασύλληπτοι σουτ έκανε το 1-3 για τον ΑΟ Σύρου.

78' 1-2 Με τον αέρα να παίζει σημαντικό ρόλο ο Κεκελής κάνει λάθος, με τον Σαγκινέτο να παρεμβαίνει και να κάνει το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς της συριανής ομάδας.

72' Οριζόντιο δοκάρι σε στουτ του Μπενίτου Σαγγινέτου για τον ΑΟ Σύρου.

70' φτάσαμε στο 70ο λεπτό χωρίς να έχουμε ακόμα τη μεγάλη ευκαιρία που θα δώσει γκολ σε κάποια από τις δύο ομάδες.

63' Ο ΑΟ Σύρου έχει εκμεταλλευτεί τον αέρα που είναι με το μέρος του και έχει καταφέρει να περιορίσει κατά πολύ την επιθετική δραστηριότητα των παικτών της Άνω Μεράς.

59' Ο Κουκάς περνάει στην θέση του Γιόγιου. Ο Νίκος Τζιόβας θέλει να τονόσει την επιθετική του γραμμή.

46' Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Μάκης Βαρθαλίτης περνάει στο παιχνίδι τον Ξυγκάκη στην θέση του Καπλάνη που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

16:12 Έναρξη 2ου ημιχρόνου

Έντονες διαμαρτυρίες στην ανάπαυλα από την διοίκηση του ΑΟ Σύρου, η οποία θεωρεί απαράδεκτη την διαιτησία του κ. Ρούσσου.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου με τον ΑΟ Σύρου να προηγείται μόλις στο 7' με τον Καπλάνη και την Άνω Μερά στη συνέχεια να πιέζει και τελικά να ισοφαρίζει με γκολ του Γιόγιου στο 37'. Ο δυνατός αέρας στο 1ο μέρος εμπόδισε τις δύο ποιοτικές ομάδες να αποδώσουν αυτό που μπορούν. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επανάληψη.

45+ Οριζόντιο δοκάρι για την Άνω Μερά μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετράι.

43' η Άνω Μερά πιέζει και δημιουργεί μία καλή στιγμή με τον Πετράι που ανάγκασε τον Συριανό να βγει εκτός εστίας για να σώσει την άσχημη κατάσταση για την ομάδα του τον ΑΟ Σύρου.

37' 1-1 Φάουλ ο Πετράι, αποκρούει ο Συριανός με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Γιόγιου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1

32' Ο Κ. Ρούσσος αποβάλει τον προπονητή του ΑΟ Σύρου κ. Βαρθαλίτη για διαμαρτυρία και δίνει κίτρινη στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Νίκο Καραμαλίγκα. Γενικά και οι δύο ομάδες φωνάζουν για τις αποφάσεις του Συριανού διαιτητή.

28' Πιέζει η Άνω Μερά αλλά δεν έχει καταφέρει να απειλείσει ουσιαστικά. Κεκελής, Μανουδάκης ο Μουράι έχουν “κιτρινιστεί” αναμεταξύ από τον διαιτητή της αναμέετρησης κ. Ρούσσο.

21' Κίτρινη κάρτα στον Τουρέ

20' Ο δυνατός αέρας και το παιχνίδι δύναμης δεν επιτρέπουν να παιχτεί ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο.

7' 0-1 ο Καπλάνης μετά από μπαλιά τρύπα του Σαγκινέτου πλάσαρε εύστοχα τον Πουλάκη.

15:04 Έναρξη αγώνα

14:58 Οι δύο ομάδες βγαίνουν σιγά – σιγά στον αγωνιστικό χώρο.

Η Άνω Μερά ξεκίνησε με την ίδια εντεκάδα που έπαιξε την προηγούμενη Κυριακή στην Τήνο, κόντρα στον ΠΑΣ. Έκπληξη αποτελεί η απουσία από την αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά φέτος του Τζώρτζη, ενώ επίσης δεν ξεκίνησε ο Ξυγκάκης. Ο κ. Βαρθαλίτης έχει επιλέξει ένα πιο δυναμικό σχήμα με τους Τερόλη και Καπλάνη να ξεκινούν.

Διαιτητικό τρίο είναι οι: ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α.

Συνθέσεις

Ανω Μερά (Τζιόβας): Πουλάκης, Κουτσούκος (83' Γοράρι), Δήμα, Κεκελης, Κεραμιδάς, Μπουμπούρης (81' Ασημομύτης), Τουρέ, Ντιαϊέ, Τσάλμας, Γιόγιος (59' Κουκάς), Πετράι.

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Μανουδάκης, Κόκαλης, Παπαδάκης, Μαραγκός, Τερόλη, Γκιουράι, Μουράι, Σαγκινέτος (89' Θαλασσινός), Μπαλόπητας (92' Δημητρακόπουλος), Καπλάνης (46' λ.τ. Ξυγκάκης).

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares