Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 17:51

Ντέρμπι στο Μιλάνο, στήριγμα η Άαλμποργκ‏

Παραδοσιακή ημέρα για ποδόσφαιρο και για στοίχημα η Κυριακή και το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Στην Ελλάδα μπορεί να μην υπάρχει ποδοσφαιρική δραστηριότητα, ωστόσο στις υπόλοιπες χώρες η δράση συνεχίζεται με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπως για παράδειγμα το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, ωστόσο έχουμε ξεχωρίσει κάποιες άλλες ιδιαίτερα ελκυστικές επιλογές.

Δε χάνει η Άαλμποργκ

Περνάμε αμέσως στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με το «δυνατό» σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Μίντιλαντ – Άαλμποργκ για το πρωτάθλημα της Δανίας. Η Μίντιλαντ, θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει σε ένα μεγαλύτερο σκορ στο διπλό που πήρε επί της Σίλκεμποργκ με 2-1. Έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει με λιγότερο άγχος στη νίκη η ομάδα του Ρίντεσχολμ, που συνεχίζει ακάθεκτη για το πρώτο πρωτάθλημα της 15χρονης ιστορίας της, αφού διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες της. Αυτή άλλωστε ήταν η δεύτερη σερί νίκη της και πέμπτη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που παραμένει αήττητη, πριν τα χθεσινά ματς βρισκόταν στο +10 από τη 2η θέση, αλλά είδε τη Ράντερς να την πλησιάζει στους επτά. Από την άλλη πλευρά, αρχίζουν να παίρνουν τα πάνω τους σιγά-σιγά οι πρωταθλητές. Το "τρένο" του τίτλου πιθανότατα έχει χαθεί, αλλά η πορεία της Άαλμποργκ είναι σίγουρα ανοδική το τελευταίο διάστημα, φτάνοντας για πρώτη φορά φέτος σε μία τρίτη διαδοχική νίκη. Αυτή τη φορά ήρθε επί της Βεστσάελαντ και μάλιστα σε καμία εξ’ αυτών δεν δέχτηκε γκολ, κάνοντας πάντως μάλλον την καλύτερη εμφάνισή της στο συγκεκριμένο διάστημα. Έτσι για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να "σκαρφαλώσει" κι εντός της τετράδας που οδηγεί στην Ευρώπη και θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να συνεχίσει με ένα θετικό απότελεσμα.

Κερδίζει η Πάρμα

Συνεχίζουμε με Ιταλία και τον αγώνα Πάρμα – Έμπολι, στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.15. Μόλις μία νίκη (και δύο συνολικά μέχρι στιγμής) μετράει στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Serie A η Πάρμα, αυτή κόντρα στην Ίντερ με 2-0 στο «Έντιο Ταρντίνι». Στις υπόλοιπες γνώρισε την ήττα από τις Ρόμα (2-1 εντός έδρας), Ουντινέζε (4-2 εκτός έδρας), Τζένοα (2-1 εντός έδρας), Αταλάντα (1-0 εκτός έδρας), Σασουόλο (3-1 εντός έδρας), Τορίνο (1-0 εκτός έδρας) και Γιουβέντους (7-0 εκτός έδρας). Τα πράγματα στο στρατόπεδο του συλλόγου πηγαίνουν από το κακό, στο χειρότερο καθώς με ανακοίνωσή τους οι «παρμέντζι» ενημέρωσαν πως θα τους αφαιρεθούν βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα της Serie A (από ένας μέχρι και έξι) καθώς οι υπεύθυνοι δεν κατάφεραν να πληρώσουν φόρους και δύο μήνες μισθών. Σήμερα, βέβαια, μπορεί να πανηγυρίσει το «τρίποντο» απέναντι στην Έμπολι, η οποία προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Λάτσιο, που ήταν η πρώτη της μετά από τέσσερα ματς. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε μοιραστεί από ένα βαθμό με την Τζένοα (1-1 εκτός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα (πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ) από τις Κάλιαρι (4-0 εντός έδρας), Σασουόλο (3-1 εκτός έδρας) και Γιουβέντους (2-0 εντός έδρας). 

Νίκη για Αλκορκόν

Επόμενη επιλογή, ο «άσσος» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Αλκορκόν – Λούγκο για τη Β’ Ισπανίας. Να βάλει στην άκρη το ηλεκτρισμένο κλίμα που ακολούθησε την αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα θέλει σήμερα η Αλκορκόν, επιζητώντας ένα τρίποντο που θα λειτουργήσει ως πηγή ηρεμίας. Ο προπονητής της Μαγιόρκα, Βαλερί Καρπίν, κατηγόρησε ανοικτά τους Μαδριλένους για το σκληρό παιχνίδι τους, χωρίς να αποτελεί τον πρώτο αντίπαλο κόουτς που προχωρά σε παρόμοιο σχόλιο. Ο τεχνικός της σημερινής αντιπάλου, Κίκε Σετιέν, έχει επίσης στηλιτεύσει τον τρόπο παιχνιδιού των «αλκορκονάθος». Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η εντός έδρας νίκη επί της Γιαγκοστέρα (2-0) της προπερασμένης αγωνιστικής είναι η μοναδική στην τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος (1-2-2). Η Λούγκο, από την πλευρά της, έχει δεχθεί μόνο μία ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ στα υπόλοιπα τρία ματς συνέλεξε πέντε εντός έδρας βαθμούς (νίκη με 2-1 επί Σαμπαντέλ, ισοπαλίες με Γιαγκοστέρα και Σανταντέρ). Σε ευρύτερο πλαίσιο οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόνο ένα τρίποντο στην τελευταία εξάδα αγώνων πρωταθλήματος (1-3-2), συγκομιδή που δεν μπορεί να θεωρηθεί θετική.

Γκιμαράες με κάλυψη

Τελευταία επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο «1 DNB» σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Γκιμαράες – Μπράγκα για το Κύπελλο της Πορτογαλίας (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το απόλυτο μετράει η Γκιμαράες εδώ και πέντε αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ρουί Βιτόρια επικράτησε των Μποαβίστα (3-0 εντός έδρας), Βιτόρια Σετούμπαλ (1-0 εκτός έδρας), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (3-0 εντός έδρας) και Αρούκα (2-1 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, ενώ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της χώρας επικρατώντας της Μόουρα (2-0 εκτός έδρας). Από την άλλη, ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων τρέχει σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η Μπράγκα. Στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας το συγκρότημα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο επικράτησε των Μπενφίκα (2-1 εντός έδρας) και Ζιλ Βιθέντε (2-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ακαδέμικα (1-1 εκτός έδρας). Από την άλλη πλευρά πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πορτογαλίας σε βάρος της Αλκάινς (4-1 εντός έδρας). Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν σήμερα το προβάδισμα, και θα τους εμπιστευτούμε.

Over από την Ιταλία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και τον αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος Πέζαρο – Κάπο Ντι Ορλάντο, στον οποίο θα πάμε με το Over 153.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Αν και οι ομάδες βρίσκονται μόλις στην έβδομη αγωνιστική ο σημερινός αγώνας μεταξύ Πέζαρο και Κάπο Ντι Ορλάντο είναι πολύ κρίσιμος. Οι δύο ομάδες όπως φαίνεται θα δώσουν μάχη για την παραμονή και αν θεωρήσουμε ότι κάποια στιγμή η Καζέρτα θα ξυπνήσει, οι δυο τους είναι ίσως οι πιο αδύναμες ομάδες της λίγκας. Η Πέζαρο ξέρει να αγωνίζεται μόνο Run’n’gun και έτσι πήρε και τη μοναδική της νίκη, δύο εβδομάδες πριν επί της Ρόμα με 89-87. Λόγω χαμηλής ποιότητας των παιχτών της σκοράρει μονάχα 71 πόντους όμως δέχεται 88. Η Κάπο Ντι Ορλάντο είναι πιο αμυντική ομάδα 70.5 πόντους στην επίθεση και 75 στην άμυνα. Στην έδρα της η Πέζαρο θα ορίσει το ρυθμό ο οποίος θα είναι πιθανότατα γρήγορος. Λογικά θα έχουμε διεκδίκηση νίκης και από τις δύο ομάδες μέχρι τέλους. Τσιμπημένο το όριο των 153.5 πόντων για την Κάπο Ντι Ορλάντο αλλά λογικότατο για την Πέζαρο. Επιλογή το Over 153.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares