Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 21:19

Κακό παιχνίδι με νικητή τον Καρτεράδο

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με πολλά νεύρα, που έφεραν κόκκινες κάρτες και αποβολές ο Καρτεράδος νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τραγαίας πανηγυρίζοντας την 3η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

NAXOS KATSOULIS new 1Αποβολές

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι είχε από λίγες εως καθόλου καλές στιγμές, αφού ο Καρτεράδος προσπαθούσε με κάποια σουτ με 1-2 καλές στιγμές των Αγκαράι και Νομικού και από την άλλη ο Αστέρας απείλησε στην επανάληψη, χωρίς όμως την μεγάλη ευκαιρία, με τους παίκτες των δύο ομάδων να επιδίδονται περισσότερο σε «κοκορομαχίες» και τον διαιτητή Βάιλα να αναγκάζεται να βγάλει από το τσεπάκι του 9 φορές την κίτρινη κάρτα και μάλιστα όταν τα αίματα άναψαν περισσότερο άρχισαν οι κόκκινες και οι αποβολές των πάγκων.

Πιο αναλυτικά στο 61’ μετά από διαπληκτισμό μεταξύ των πάγκων αποβλήθηκαν ο προπονητής του Καρτεράδου κ. Τζούρος και με κόκκινες κάρτες οι αναπληρωματικοί του Αστέρα Τραγαίας Παραράς και Αξαόπουλος. Ακολούθησε στο 78΄ο Βασίλης Δεδρινός με 2η κίτρινη και τον χορό των αποβολών έκλεισε ο τερματοφύλακας του Καρτεράδου Καβαλάρης που είχε αντικαταστήσει στο 64 τον Κουρδελάκη και αντίκρισε στο 94’ την απευθείας κόκκινη για εξύβριση του διαιτητή Βάιλα.

Αστέρας

Έτσι απουσία ποδοσφαιρικού θεάματος οι 50 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο ασχολήθηκαν περισσότερο με τις «αταξίες» και τα όσα τραγελαφικά συνέβαιναν. Οι φιλοξενούμενοι του Αστέρα έχουν τα παράπονα τους, καθώς διαμαρτύρονται ότι θα μπορούσαν να είχαν δοθεί περισσότερες κάρτες στους γηπεδούχους, ενώ υπάρχει και η φάση του 2ου ημιχρόνου όπου ο Ψαρρός ανατρέπεται από τον Κουρδελάκη, με τον Αστέρα να ζητάει πέναλτι και τον ρέφερι της αναμέτρησης να λέει παίζεται.

Το γκολ

Και όμως ένα τέτοιο παιχνίδι έβγαλε νικητή και αυτός ήταν ο Καρτεράδος, που χρειάστηκε την συνδρομή του Νεαρού και ταλαντούχου Αποστόλη Τζούρου, που πέρασε στο παιχνίδι στο 80’ και μόλις τρία λεπτά αργότερα, μετά από μία εκτέλεση κόρνερ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλάζοντας την πορεία της και καταλήγοντας στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πόγια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μικρός φέτος διανύει μία εξαιρετική χρονιά, αφού σκοράρει συχνά, πράγμα μάλιστα που έχει τραβήξει και το βλέμμα του ενωσιακού προπονητή Γιώργου Μοστράτου, ο οποίος τον παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Βαιλας Γ., Κουλακιωτης Σ., Μαθιουδακης Γ.

THIRA EL GREKOΚαρτεραδος (Τζούρος): Κουρδελάκης (λ.τ. 65' Καβαλάρης), Danev (62' Βαρμάζης), Φύτρος (80' Τζούρος), Ξαγοράρης, Ζερβάκης, Νομικός, Αγκαράϊ, Κλουβάτος, Μπινιέρης, Νομικός, Πολυζόπουλος.
Αστερας Τραγαιας (Κατσούλης): Polja, Καπίρης, Δρύλλης, Κατσούλης, Βουτσινός, Βασαλάκης, Ψαρρός, Μαρούλης, Δενδρινός, Πενίκου, Σφυρόερας (90' Τουλούπης)

El Greco

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αστέρας Τραγαίας δείπνησε στο γνωστό ρεστοράν ElGrecoτο οποίο διαθέτει πολλή καλή κουζίνα και για τη χειμερινή σεζόν κάνει ειδικές προσφορές σε αθλητικά σωματεία.

trapezi

10815627 779291852142633 1386335381 n10819640 10152850308302445 2084185021 o

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares