Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 22:25

Πέρασε και από την Άνδρο [pics]

Συνεχιζει τα καλα αποτελεσματα ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, αν και αυτη τη φορα η εμφανιση του δεν αφησε ευχαριστημενους τους ανθρωπους του.

0-2 στο "Ι.Μ.Γουλανδρης" απεναντι σε εναν αναγεννημενο ΑΝΔΡΙΑΚΟ, που κατα την προσωπικη μου αποψη εκανε την καλυτερη του εφετινη εμφανιση, ομως για μια ακομη φορα πληρωσε με γκολ το πρωτο και μοναδικο αμυντικο του λαθος.

Η εικονα του αγωνα "ναι μεν αλλα..." και για τους δυο μονομαχους λοιπον.

Με τους γηπεδουχους να εχουν την κατοχη, να κυκλοφορουν καλυτερα τη μπαλλα και κατα διαστηματα να αποδιδουν πολυ καλο ποδοσφαιρο, και με τους Μυκονιατες να παιρνουν το αποτελεσμα, ως σαφως πιο εμπειροι.

Αυτο που ηθελε να αποφυγει  η νεανικη ομαδα του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ηρθε στο 6΄ με τν Αμπαδινη να εκμεταλλευεται τη λαθος συνεννοηση της αμυνας και να πλασσαρει ιδανικα την εστια του νεαρου Πατσαβου, γραφοντας το 0-1.

Απο εκεινο το σημειο και μετα οι γηπεδουχοι αρχισαν να ελεγχουν τους χωρους και να βγαινουν με καλη κυκλοφορια στην επιθεση.

Αμυντικα υπηρξε αμμεση βελτιωση και οποιες επιθεσεις του ΑΟ εγιναν , κυριως απο τη δεξια πτερυγα, προσεκρουσαν επανω στον εξαιρετικο για αλλη μια αγωνιστικη, Τζορτανιδη.

Στο 11΄ ο Κουλουρης επιασε μια κεφαλια που περασε ομως αουτ πανω απο την εστια του Σαραντακου,ενω στο αμμεσως επομενο λεπτο , την ιδια τυχη ειχε σουτ του Γλυνού.

Στο 23΄ ισως η μεγαλυτερη με χρι εκεινη τη στιγμη ευκαιρια για τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ να φερει το ματς στα ισια, ομως ο ταχυτατος Κουλουρης δεν προλαβε να σπρωξει τη μπαλλα στα διχτυα μετα απο μπαλια του Γλυνου.

Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε οπως τελειωσε το πρωτο με τον γηπεδουχο να κυκλοφορει τη μπαλλα καλυτερα και τον φιλοξενουμενο να περιμενει το λαθος και να βγει στην κοντρα.

Σε μια τετοια φαση θα μπορουσε να εχει κλειδωσει το ματς για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ομως ο "σουπερ" Βλαχοπουλος δεν τελειωσε τη φαση μετα απο τετ α τετ με την Ανδριωτικη εστια.

Τη στιγμη εκεινη το..."ρολοΪ" του αγωνα εδειχνε το 55΄.

Στο 66΄ ενα σουτ του σκορερ Αμπαδινη περασε αουτ, ενω στο 80΄ ο Πατσαβος εξουδετερωσε ακομη ενα τετ α τετ με τον Βλαχοπουλο.ANDROS KOMOTIRIO GIOTA-NIKOS

Το τελικο 0-2 εφερε θυελλα διαμαρτυριων απο τους παικτες αλλα και τους 150 φιλους του ποδοσφαιρου στην εξεδρα.

Βρισκομασταν στο 87΄ οταν μετα απο "πανικο" στην Ανδριωτικη περιοχη, ο Αμπαδινης παλι, φανηκε να κανει τη μπαλλα δικη του με το χερι και με αριστερο σουτ να τη στελνει να αναπαυθει στο πλεχτο.

Εντονες οι φωνες απο παικτες, παγκο και εξεδρα, ομως ο διαιτητης Ρουσσος ηταν ο μονος που δεν ειδε και αυτη τη φαση.

Στ 90΄ ο Κουλουρης εφυγε σαν αστραπη ( Κουλουρης και Βλαχοπουλος = δυο αστραπες) και κερδισε πεναλτι οταν ανετραπη απο τον Σαραντακο.

Ο Κριτης αστοχησε, ή μαλλον καλυτερα ο Σαραντακος εξουδετερωσε το χτυπημα του, κρατωντας το μηδεν για την ομαδα του.

Ληξη του αγωνα, συνεχεια καλων αποτελεσματων για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, γλυκοπικρη γευση για τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ που δειχνει βελτιωση απο αγωνα σε αγωνα.

Πολυ καλος στην επανεμφανιση του με τα χρωματα του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ο Κοντομαρκος.

Εξαιρετικη γηπεδικη ατμοσφαιρα για αλλη μια φορα στο δημοτικο σταδιο Ανδρου "Ι.Μ.Γουλανδρης" απο τους ανθρωπους του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ με δωρεαν καφε και μπυρα με χοτ ντογκ.

Στο ημιχρονο κληρωθηκαν και πεντε αυθεντικες φανελες του Ολυμπιακου Πειραιως.

Πριν την εναρξη του αγωνα ο αρχηγος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ δια του αρχηγου του κατεθεσαν λουλουδια και λαβαρο στη μνημη του Βασιλη Γιαννακοπουλου και που απο σημερα το πρωϊ κοσμουν την τελευταια του κατοικια.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μπενας) Πατσαβος, Χαλάς Α. (Γαρυφαλλος),Τζορτανιδης, Χαλας Μ., Κρίτης, Ζαννακης Β., Γλυνος Μ. (Xhafaj A), Γλυνος Α. (c), Ζαννακης Γ. (Islamaj), Κουλουρης Κ, Κοντομαρκος Ζ.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουριδης) Σαραντακος,Toska, Λαβδας, Κουκας, Θεοδωρου (c), Αμπαδινης, Βαλαμουτης (Δαμαϊ), Raja (Ναζος), Ελ Μπαντρι (Μπαλλης), Πανετας ,Βλαχοπουλος.

Διαιτητες... Ρουσσος, Βαρδακαστανης, Μπελιτσης.

ANDRIAKOS-AOM 02ANDRIAKOS-AOM 02 1ANDRIAKOS-AOM 02 2ANDRIAKOS-AOM 02 3ANDRIAKOS-AOM 02 4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares