Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 23:18

«Περίπατος» του ΠΑΣ Τήνου με Υδρούσα

Μια εύκολη νίκη, την πρώτη στο πρωτάθλημα, πέτυχε σήμερα το πρωί η ομάδα του Π.Α.Σ Τήνου, επικρατώντας του Α.Ο. Υδρουσας.

Παρά τις πολλές απουσίες η ομάδα του κ. Σουρανη έδειξε ότι διαθέτει ικανό ροστερ για να ανταποκριθεί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και η απουσία νίκης στα μέχρι τώρα παιχνίδια της οφείλεται σε άλλους παράγοντες όπως είναι αυτός της τύχης.

Μάλιστα ο κόουτς των Τηνιακών όταν το σκορ πήγε να ξεφύγει έριξε στο παιχνίδι τρεις νέους παίκτες, προκειμένου να πάρουν και αυτοί λεπτά συμμετοχής. 

Σκόρερ για την ομάδα του Π.Α.Σ Τήνου ήταν οι Τσαγκαλιδης (2' αυτ)

Μαυρακης (24') Φώσκολος (47'-59') Ζαλωνης Ι. (51') Ζαλωνης Γ. (71').

Οι φάσεις του αγώνα:

2' Γκολ! Εκτέλεση κόρνερ του Φώσκολου ο αμυντικός της Υδρουσας Τσαγκαλιδης άθελα του με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφυλακα του Μαντζωρου και κάνει το σκορ 1-0

24' Γκολ! Ο Δαρμης μετά από ατομική ενεργεία ξεφεύγει από τα αριστερά και με ωραία σέντρα βρίσκει στο ύψος της μικρής περιοχής τον Μαυρακη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0

30' Σέντρα του Φώσκολου στο ύψος της μεγάλης περιοχής  βρίσκει τον Ζαλωνη Γ. ο οποίος κάνει ωραίο σουτ το οποίο απεκρουει εκπληκτικά ο τερματοφυλακας Μαντζωρος.

31' Μέτα από ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του  Μπάμπη η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και αναγκάζει το Καμολινο και με την βοήθεια του δοκαριού να στείλει την μπάλα κόρνερ.

Τέλος  1ου ημιχρόνου Π.Α.Σ. Τήνου -Α.Ο. Υδρουσας 2-0

46' Γκολ! Μέτα από ένα γέμισμα του Φώσκολου προς την μεγάλη περιοχή  η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Μαντζωρου και το σκορ στο 3-0

51' Γκολ! Εκτέλεση Κόρνερ του Φώσκολου κεφάλια του  Ζαλωνη Ι. και 4-0.

59' Γκολ! Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Φώσκολου η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και καταλήγει στην απέναντι πλευρά της εστίας του Μαντζωρου

71' Γκολ! Τρομερή πάσα του Αργυρόπουλου στον Ζαλωνη Ι. ο οποίος με επίσης πολύ καλή μπαλιά από δεξιά βρίσκει τον Ζαλωνη Γ. μέσα στην περιοχή  ο οποίος δεν δυσκολεύεται να κάνει το 6-0.

Τελικό σκορ Π.Α.Σ. Τήνου -Α.Ο. Υδρουσας 6-0

Επίσης να πούμε πως πολύ καλή ήταν η διαιτησία των: Βαρδακαστανη, Ρούσσου και Μπελιτση.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

 Π.Α.Σ. Τήνου (Σουρανης): 1.Καμολινος 2.Δελωτης(73' Θεωδορου) 3.Ζαλωνης Ν 4.Ζαλωνης Μ. 5. Κελαδιτης 6.Ναζος 7.Φώσκολος 8.Μαυρακης (66' Αργυρόπουλος) 9.Δαρμης 10.Ζαλωνης Ι. (76' Γιαννησοπουλος) 11. Ζαλωνης Γ.

Α.Ο. Υδρουσας (Παπαχρηστου): 1.Μαντζωρος 2.Μωρος 3.Λαβδας 4.Τσαγκαλιδης 5.Μαμαης 6.Λουκισσας(37'Χεμα) 7.Ψωμας 8.Αλιραι(67' Ψωμας) 9.Μπαμπης 10.Βλαμης 11.Χελμης(63'Μουτσαι)

PAS-YDROYSAPAS-YDROYSA1PAS-YDROYSA3

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares