Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 02:27

Γκολ και Βαθμοί… όλα στη μέση [296pics]

Το καρπούζι στη μέση μοίρασαν χθες το πρωί Πανναξιακός και Πανθηραϊκός στο ΔΑΚ Νάξου, με το τελικό 1-1 της αναμέτρησης να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν πτοήθηκαν από το ακατάλληλο της ώρας (10:00) 300 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου που έσπευσαν να παρακολουθήσουν ένα ντέρμπι από τα παλιά ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, που έχουν στόχο τηνNAXOS MAYROS κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και έδειξαν την ποιότητα τους όταν στο τέλος οι παίκτες τους έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.

Δεμένος

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή απόδοση ανά διαστήματα και ευτύχησαν να προηγηθούν με πέναλτι του Κούτρου που κέρδισε ο ίδιος στο 41’. Από εκεί και πέρα είχαν κάποιες καλές στιγμές στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφεραν κάτι, κοιτώντας στη συνέχεια την άμυνα τους που σήμερα ήταν και το δυνατό τους σημείο, με τους Κατσάνη, Παπανικολάου και τον Χαμηλοθώρη που έδινε βοήθειες να πραγματοποιούν χθες μια πάρα πολλή καλή εμφάνιση. Πάντως για πολλούς που παρακολουθούν τον Πανναξιακό από κοντά αυτό μάλλον είναι το καλύτερο του παιχνίδι τη φετινή χρονιά, αφού μπορεί να είχε προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού του, αλλά από την άλλη παρουσίασε το πρόσωπο μιας δεμένης ομάδας.

THIRA IATRIKOΑνώτερος

Ο Πανθηραϊκός από την άλλη πλευρά είχε την κατοχή και την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας όμως αναλώθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο να στηρίζει τις επιθετικές του προσπάθειες στον Πέκα, ο οποίος όμως χθες δεν ήταν σε καλή μέρα. Όλα άλλαξαν όταν ο Ζώνας στην επανάληψη πέρασε στην κορυφή της επίθεσης και άρχισε να δημιουργεί καταστάσεις στην άμυνα του Πανναξιακού, με μία από αυτές στο 62’ να φέρνει το 1-1 που τον έβαλε και πάλι στο παιχνίδι. Κοζανίδης και Τζωρμπατζάκης δεν πρόσφεραν χθες τα αναμενόμενα και αυτά που είχε σχεδιάσει επί χάρτου ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, πράγμα που τελικά ίσως έκρινε και την τύχη του παιχνιδιού.SYNOLAKIS

NAXOS SIDERI 120Γκολκίπερ

Χθες οι γκολκίπερ των δύο ομάδων έπαιξαν όμως των σημαντικότερο ρόλο στο παιχνίδι, με τον Γιάννη Τσουκαλά του Πανναξιακού, να «κατεβάζει» ρολά σε πολλές κλασικές ευκαιρίες του Πανθηραϊκού και τον Λευτέρη Λυγνό με μία λάθος εκτίμηση και ανατροπή στον Κούτρο να αναγκάζει τον κ. Ζαράνη να δείχνει την άσπρη βούλα όταν το χρονόμετρο έγραφε το 41ο λεπτό και του φίλους τον Πανναξιακό να ζητά ακόμα και την αποβολή του Σαντορινιού πορτιέρο. Ο πρώτος σκόρερ του Πανναξιακού έστησε την μπάλα στα 11 βήματα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Νάξου. Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο είχαν προηγηθεί 2-3 σημαντικές ευκαιρίες για τον Πανθηραϊκό, κυρίως με τον Ζώνα και μία καλή στιγμή για το Πανναξιακό και πάλι με τον Κούτρο να νικιέται από τον Λυγνό. Η αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού, του Κώτσαρη με τον Λίκα στο 25’ δεν άλλαξε κάτι στα πλάνα των γηπεδούχων.NAXOS XROMATA PANTELIAS 250 NEW

Δυνατά

Το πιο δυνατό σημείο από πλευράς ευκαιριών του αγώνα ήταν το δεύτερο πεντάλεπτο της επανάληψης, όπου ο Πανναξιακός, χάνει τρεις σημαντικές ευκαιρίες με Κούτρο (2) και Ευριπιώτη και τον Ζώνα, από θέση τετ α τετ να νικιέται από τον Τσουκαλά. Από εκει και πέρα ο Πανθηραϊκός πήρε κατά κάποιο τρόπο τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να ισοφαρίσει, πράγμα που πέτυχε με τον συνήθη ύποπτο και πρώτο του σκόρερ Ντέμη Ζώνα στο 62’. Ο Στέλιος Κοζανίδης σε εκείνο το σημείο βγάζει μία μπαλιά τρύπα που φέρνει σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή τους Κωλέτση και Ζώνα με τον πρώτο να φεύγει από την φάση και τον κίλερ του Πανθηραϊκού να πετυχαίνει το 1-1, σκοράροντας για ακόμη μία φορά μέσα στο ΔΑΚ, όπως έχει στο παρελθόν με ομάδες της Δ΄και της Γ΄Εθνικής στις οποίες αγωνιζόταν στο παρελθόν.

NAXOS XROMATA PANTELKO 250 NEWΤέλος

Ο Πανθηραϊκός συνέχισε να κυνηγάει το διπλό πιο ορθολογικά από τον Πανναξιακό, που προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, παρόλα αυτά η ποιο σημαντική ευκαιρία σημειώνεται στο 85 από τον Δαμίγο που είχε περάσει σαν αλλαγή και ο οποίος με κεφαλιά ανάγκασε τον Τσουκαλά σε ακόμη μία θεαματική απόκρουση. Το ισόπαλο 1-1 που μοίρασε από έναν βαθμό στην κάθε ομάδα έδωσε την ευκαιρία στο Φιλώτι να πλησιάσει ακόμη περισσότερο, καθώς συνέχισε με νίκη 2-0 στην 7η αγωνιστική κόντρα στην Θύελλα, με την βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης και βοηθοί του οι Αρμακόλας και Φαν Άακεν.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κώτσαρης (λ.τ. 24’ Λίκα), Παπανικολάου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης (63’ Σέμε), Ευριπιώτης (78’ Επταήμερος), Βαλέττας, Κούτρος, Κατσούδας, Γαλάνης.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Τζωρμπατζάκης, Βλαβιανός, Βαζαίος, Κολιούσης, Λούκα, Πέκα (73’ Δαμίγος), Μηνδρινός, Κωλέτσης (85’ Κωνσταντίνου), Κοζανίδης, Ζώνας.

Δείτε 296 φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares