Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 04:19

Νίκησε και ξέφυγε… [vid]

Ίσως την πιο σημαντική νίκη για την φετινή χρονιά πέτυχε χθες το Φιλώτι στο γήπεδο του Αρσενίου. Η ομάδα της Νάξου επικράτησε 2-0 της Θύελλας, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την κορυφή και αποκτώντας προβάδισμα επτά βαθμών έναντι της ομάδας του Καμαρίου.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου φέτος διαγράφει μία σπουδαία πορεία, καθώς στα ντέρμπι με τους συνδιεκδικητές μετρά μόνο νίκες, μία ισοπαλία με τον Πανναξιακό και την μοναδική του ήττα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα από8IRA LYGNOY EKO τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό. Εν αντιθέσει η Θύελλα δεν διαγράφει την ίδια πορεία, αφού οι εξορμήσεις της εκτός Σαντορίνης (4 συνολικά) της έχουν αποφέρει μόλις τρεις βαθμούς, δηλαδή τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου. Πλέον η ομάδα του Στέφανου Διονυσόποπουλου για να μπει ξανά σε τροχιά μπαράζ θα πρέπει να επικρατήσει στα ντέρμπι κόντρα στους συνδιεκδικητές της, οι οποίοι θα πρέπει να της κάνουν και κάποια «δώρα» από τυχών στραβοπατήματα.

NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKROΜανωλάς

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Θύελλα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, παρόλα αυτά ο Σταματίου είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 12’, όπου έπιασε χλιαρό πλασέ απέναντι στον Κρητικό. Οι Καμαριανοί ακολούθησαν με τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, μία κεφαλιά του Ερμάλ που πέρασε μόλις άουτ, μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δαμίγου και μία κεφαλιά του Αρβανίτη που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Ανυφαντάκης. Μεσολαβούν μία – δύο καλές στιγμές για τους ορεινούς της Νάξου που στο 39’ ευτύχησαν να προηγηθούν 1-0 έπειτα από φάουλ του Λυμπερτά, κακό διώξιμο της άμυνας και πλασέ του Μανώλα. Αυτό το γκολ διαμόρφωσε και το σκορ στο 1ο μέρος.

ΣφράγισεNAXOS XROMATA PANTELIAS 250 NEW

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα αντί να αναζητήσει κάποιο γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι κλείστηκε με αποτέλεσμα το Φιλώτι να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά στην εστία του Κρητικού. Για μα φτάσουμε στο 79’ όπου ο ΑΜΣ Φιλωτίου από μία ακόμη στημένη φάση και συγκεκριμένα ένα κόρνερ του Πράσινου και κεφαλιά από κοντά του Ζούλη κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Μαραγκός, Βασάλος και Νεοκοσμίδης.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Μουστάκης, Πιτταράς, Μπελέγκου, Στρατούρης (60’ Κρητικός), Πράσινος, Ζούλης, Σταματίου, Λυμπερτάς (69’ Κεραμιώτης), Δεγαίτας, Μανωλάς (85’ Ξενάκης).

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Ερμάλ, Μπρίκτσα, Σαλαι, Λυγνός, Πάγια (λ.τ. 29’ Αρτέμης), Ζαφειρόπουλος, Δαμίγος, Αρβανίτης, Φύτρος, Βλαβιανός.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ

FILOTI-THIELLA 2-0 1

NAXOS KLOYBATOS  NAXOS XROMATA PANTELKO 250 NEW 
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares