Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 14:30

Στην λευκή ισοπαλία έμειναν Πανσιφναϊκός και Νηρέας.

Σε ένα παιχνίδι που οι δύο αντίπαλες ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο η καθεμία, Πανσιφναϊκός και Νηρέας μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας αφού έμειναν στο 0-0.

SIFNOS XORHGOI 2014 GRIGOROΣτο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού οι δύο ομάδες έμοιαζαν να ψάχνουν τα πατήματα τους μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια φάση στις αντίπαλες εστίες. Καθώς ο χρόνος κυλούσε οι φιλοξενούμενοι «έπαιρναν μέτρα» στο γήπεδο και στο 13ο Κασκούτης έφτασε μόνος του μπροστά από τον τερματοφύλακα του Πανσιφναϊκού αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν κατέληξε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας αφού ο Κάραβος με μια όμορφη απόκρουση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Απ’ αυτό το κόρνερ προήλθε και η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού για την ομάδα του Νηρέα αφού στο 14 και μετά από την όμορφη εκτέλεση του Zeneli στο δεύτερο δοκάρι, ο Κασκούτης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στη συνέχεια της φάσης και καθώς οι παίκτες του Πανσιφναικού απομάκρυναν όπως όπως την μπάλα από τη μεγάλη τους περιοχή, παραλίγο να επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά ο «άγραφος νόμος» του ποδοσφαίρου, όμως στην αντεπίθεση ο Πανσιφναικός δεν κατάφερε τελικά να απειλήσει την εστία του τερματοφύλακα του Νηρέα Π. Βεντουρή ο οποίος με έγκαιρη έξοδο χάλασε την προσπάθεια του Ν. Ζουμή να τροφοδοτήσει τον αμαρκάριστο Ραπτόπουλο στο ύψος της μεγάλης περιοχής και να τον βγάλει πρόσωπο με το τέρμα της αντίπαλης ομάδας.

pansifnaikos-nireas-23-11-2014-0

Στα επόμενα λεπτά και λόγω των αρκετών διακοπών εξαιτίας κάποιων τραυματισμών ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και έτσι φτάσαμε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων όπου οι παίκτες του Νηρέα κέρδισαν ένα φάουλ λίγα μέτρα έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων τους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κορτιάνος ο οποίος με μια όμορφη εκτέλεση με το αριστερό του πόδι υποχρέωσε τον Κάραβο σε μια εντυπωσιακή εκτίναξη διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ από το δεξί «παραθυράκι» της εστίας του. Το κόρνερ αυτό πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ομάδα του Νηρέα και κάπου εκεί ο διαιτητής του αγώνα κ. Δεσύπρης έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά ψάχνοντας το γκολ και στο 54’ μετά από μια όμορφη μπαλιά του Λυκογιάννη (που είχε περάσει στο 46’ στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή) ο Ν. Ζουμής έγινε αποδέκτης της μπάλας και βγήκε από τα δεξιά μόνος του με τον τερματοφύλακα του Νηρέα έτοιμος να ανοίξει το σκορ. Όμως ο Βεντουρής έκανε μια εκπληκτική επέμβαση στο πλασέ του αντιπάλου του και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Μετά από αυτή τη φάση οι φίλοι του Πανσιφναικού «ζεστάθηκαν» και με τις φωνές τους προσπάθησαν να σπρώξουν την ομάδα τους ώστε να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα. Το 5λεπτο που ακολούθησε ήταν το καλύτερο για τους γηπεδούχους στο παιχνίδι αφού πίεζαν πολύ τον αντίπαλο με αποκορύφωμα την διπλή ευκαιρία στο 59’. Ο Λυκογιάννης λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Βεντουρή έπιασε ένα δυνατό σουτ όμως είδε την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Νηρέα και στην επαναφορά της ο Σταυριανός δεν μπόρεσε να την στείλει στο τέρμα της αντίπαλης ομάδας αφού το σουτ που επιχείρησε κατέληξε λίγο άουτ. Από εκείνο το σημείο και μετά ακολούθησαν κάποια δυνατά μαρκαρίσματα-ένταση από τους παίκτες και των δύο ομάδων και αρκετές διακοπές από μικροτραυματισμούς με αποτέλεσμα να πέσει και πάλι ο ρυθμός του παιχνιδιού.

pansifnaikos-nireas-23-11-2014-2

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση με αποτέλεσμα το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Δεσύπρη να τις βρει ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Πανσιφναικός Α.Σ. (Δ. Δημητριάδης): Ν. Κάραβος, Σ. Λεμπέσης, Γρ. Λεμπέσης, Δ. Ζάσκας, Δ. Σταυριανός, Κ. Ραπτόπουλος(46’ Κ. Λυκογιάννης), Ν. Γκούμας (C), Ν. Ζουμής, Αλ. Κίτσαλης, Δ. Ζαμπέλης(85’ Ν. Μαυρογιάννης), Α. Χρύσος(30’ Κ. Μαστρόκαλος).

Νηρέας (Μ. Παπαδάκης): Π. Βεντουρής, Π. Τριπολιτσιώτης, Α. Σκεπαρνιάς, Μ. Δελημπαλταδάκης (C) (41’ Κ. Τσενάι), Α. Χατζία, Φ. Μώτος, Μ. Χασάνι(85’ Η. Ζουμής), Α. Κορτιάνος, Δ. Κασκούτης, Ε. Ζένελι, Π. Ρούσσος.

Διαιτητής: Νίκος Δεσύπρης

Βοηθοί: Λάμπρος Μενδρινός, Αντώνης Μουτάφης.

pansifnaikos-nireas-23-11-2014-3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νίκησε και ξέφυγε… [vid] Πανσιφναϊκός - Νηρέας [vid] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares