Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 20:08

Νίκη στο ντέρμπι για τις Νεάνιδες του Πανναξιακού

Με νίκη 3-0 για της Νεάνιδες του Πανναξιακού πραγματοποιήθηκε χθες και ο 2ος αγώνας μεταξύ των τμημάτων Νεανίδων του Πανναξιακού ΑΟΝ Και του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Την Παρασκευή οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, όπου νικήτρια ομάδα ήταν και πάλι αυτή του Πανναξιακού. Στον αγώνα της Κυριακής, το Φιλώτι πίστεψε περισσότερο στην υπέρβαση, στο 3ο σετ πάλεψε όσο μπορούσε περισσότερο, αλλά η ποιότητα των νεανίδων του Πανναξιακού είναι τέτοια που δεν επέτρεψε την έκπληξη. Στα θετικά η προσέλευση των φιλάθλων, που ίσως να σημαίνει κάτι… σε σχέση με τους αγώνες της γυναικείας ομάδας που μόνο στα ντέρμπι γεμίζει ασφυκτικά.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι και στα δύο παιχνίδια, το Φιλώτι ήταν περισσότερο ανταγωνιστικό στο 3ο σετ κάτι που οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι αθλήτριες θέλουν παιχνίδια για να ρολλάρουν και δεν αρκούν μόνο οι προπονήσεις.

Πάντως στο συγκεκριμένο παιχνίδι το πάθος δεν έλειψε, καθώς μεταξύ των πάγκων υπήρχε μία σχετική «ανησυχία». Μάλιστα η διαιτητής του αγώνα κα. Μουστάκη δεν έκανε τα "στραβά μάτια" βάζοντας το χέρι στο τσεπάκι της ούτε μία ούτε δύο, αλλά έξι φορές, πράγμα που μπορούμε να δούμε μόνο σε έναν σκληρό αγώνα ποδοσφαίρου!

Τα σετ: 25-17, 25-18 και 25-22

Πανναξιακός ΑΟΝ:Ζαζάνη, Γεροντή, Αναγνώστου, Σορώκου(λ), Ρότα, Κατσούλη, Παντελιά, Ευαγγελίστα, Βασιλάκη Κ., Μαυρομμάτη και Βαλληνδρά.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Γιάννης Φραγκίσκος): Μανιού, Βασιλάκη Ειρ., Τσακωνιάτη Δ., Βασιλάκη Σ., Καλαβρού, Βασιλάκη Μ., Δέτση, Γρατσία, Τσακωνιάτη Χ, Βενιεράκη, Μουστάκη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares