Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 20:05

Άλλο ένα συναρπαστικό ματς μεταξύ Φοίνικα και Νεωρίου

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου διεξήχθη ο αγώνας στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία των νεάνιδων μεταξύ του Α.Ο Φοίνικα και του ΑΣΕ Νεωρίου.

Στο 1ο σετ η ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα ξεκίνησε δυναμικά και απέκτησε γρήγορα μια διαφορά 6 πόντων (8-2).

Η ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου αντέδρασε φέρνοντας το παιχνίδι σχεδόν στα ίσα (16-15) όπου μικρές λεπτομέρειες έφεραν την ομάδα του Φοίνικα στην κατάκτηση του 1ου σετ με 25-20.

Το δεύτερο σετ ήταν ακριβές αντίγραφο του πρώτου, με την ομάδα του Φοίνικα να προηγείται και το ΑΣΕ Νεωρίου να ακολουθεί, όπου με ένα εκπληκτικό σερί έφτασε πολύ κοντά στην νίκη, αλλά πάλι κάποιες λεπτομέρειες κράτησαν μακριά την κατάκτηση του σετ το οποίο πήγε στην ομάδα του Α.Ο Φοίνικα με 25-23.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε όπως και τα προηγούμενα δύο με τον Φοίνικα να παίρνει διαφορά και το ΑΣΕ Νεωρίου να μην μπορεί να ακολουθήσει, δίνοντας όμως χρόνο συμμετοχής και σε μικρότερες ηλικιακά παίκτριες.

Τα στατιστικά έδειξαν πως αν και το προηγούμενο παιχνίδι από πλευράς συγκομιδής σετ ήταν καλύτερο (3-1) η βελτίωση των μικρότερων ηλικιακά παικτριών του ΑΣΕ Νεωρίου ήταν εμφανής. Τα σετ ήταν γεμάτα, οι φάσεις είχαν μεγάλη διάρκεια και το κοινό που βρέθηκε στις κερκίδες απόλαυσε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι με πάθος και από τις δύο ομάδες. Και εις ανώτερα!

Συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΕ Νεωρίου: (Σκρέτας Χρήστος), Κοκμοτού Ν., Μπουντούρη Κ., Χατζηγεωργίου Λ., Πρίντεζη Μ., Ξαγοράρη Β., Συρίγου Ε. Βαρσαμή Ε., Καραβάνα Κ., Ρούσσου Γ.,

ΑΟ. Φοίνικας: (Αλτουβάς Γιώργος), Ξαγοράρη Κ. Ξαγοράρη Π., Γιαλόγλου Ν., Ρούσσου Α., Ξαγοράρη Β., Βαρθαλίτου Ε., Χαλβατζή-Δεριζιώτη Ε.,Μακρή, Κοσιάντου, Δελασούδα Μ., Τσάπαλα Ε., Ρούσσου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares