Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 13:55

Ρόμα με κάλυψη, «τελικός» για Σίτι‏

Βραδιά Champions League η σημερινή, με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης να βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, μια και διεξάγεται η 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η «αυλαία» ανοίγει με δύο ματς στις 19:00, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να υποδέχεται τη Ρόμα και την Μπάτε Μπορίσοφ την Πόρτο.

Η δράση συνεχίζεται στις 21:45, με τον ΑΠΟΕΛ να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν τον Άγιαξ. Στη Γερμανία, η Σάλκε αναμετράται με την Τσέλσι, αγγλογερμανική «μονομαχία» και στο Μάντσεστερ, ανάμεσα στη Σίτι και την Μπάγερν, ενώ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του προγράμματος, η Σπόρτινγκ κοντράρεται με τη Μάριμπορ και η Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Μπιλμπάο.

Μπορεί τη νίκη η Ρόμα

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Champions League από το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ρόμα που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, στο οποίο θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 1.86 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έβγαινε εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από νωρίς μετά τη συντριβή με 5-1 εκτός έδρας απ’ τη Ρόμα και την εντός έδρα ήττα με 1-0 απ’ την Μπάγερν, ήρθαν τα δύο θετικά αποτελέσματα με τη Μάντσεστερ Σίτι για να ξαναβάλουν την ΤΣΣΚΑ για τα καλά στο κόλπο. Οι Ρώσοι αρχικά πήραν το ισόπαλο 2-2 στη Μόσχα απέναντι στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, γυρνώντας το ματς από 2-0 μάλιστα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πήραν μεγάλη νίκη στο Μάντσεστερ όπου επιβλήθηκαν με 2-1.

Σε αντίθεση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ρόμα χάλασε το πολύ καλό της ξεκίνημα στον πέμπτο όμιλο όπου είχε συντρίψει με 5-1 εντός έδρας τους Ρώσους και είχε φέρει ισοπαλία 1-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, καθώς δεν μπόρεσε να πάρει κάποιον βαθμό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου χάνοντας εντός έδρας με το ντροπιαστικό 7-1 και στη συνέχεια με 2-0 στη Γερμανία. Έτσι ισοβαθμεί πλέον με την ΤΣΣΚΑ στη δεύτερη θέση έχοντας το πλεονέκτημα απ’ τον πρώτο αγώνα όπου είχε στη μεταξύ τους αναμέτρηση ευρεία νίκη και συνεχίζει να ελπίζει στην κατάληψη της δεύτερης θέσης, μιας και η πρώτη έχει πάει ήδη στην Μπάγερν. Πολύ κρίσιμο το σημερινό ματς και για τις δύο ομάδες, ωστόσο θεωρούμε ότι οι Ρωμαίοι έχουν το προβάδισμα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Χ» ημίχρονο στο Σάλκε - Τσέλσι

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Σάλκε – Τσέλσι, με την επιλογή μας να είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.30. Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ακόμα και η Τσέλσι που είναι πρώτη, δεν έχει εξασφαλιστεί, ενώ η τελευταία Μάριμπορ (που παίζει στην Λισσαβόνα με την Σπόρτινγκ) έχει ελπίδες. Στην τελευταία αγωνιστική, η Τσέλσι υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και η Σάλκε παίζει στο γήπεδο της Μάριμπορ (δείτε στο Betarades.gr τις βαθμολογίες Champions League).

Η Σάλκε, έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Βόλφσμπουργκ για τη Μπουντεσλίγκα, φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς, αν και στην επανάληψη καρδιοχτύπησε. Πήρε μια σημαντική νίκη όμως και σήμερα υποδέχεται την Τσέλσι, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον προπονητή, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ο οποίος έχει κατακτήσει με τους «μπλε» το Champions League. Η Τσέλσι, από την πλευρά της, συνεχίζει την προέλαση της στην Πρέμιερ Λιγκ, επιβεβαιώνοντας όσους πίστευαν ότι φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Έχει ξεφύγει από τους διώκτες της και σήμερα ξέρει ότι με νίκη, ξεκαθαρίζει ουσιαστικά η πρόκριση της στην επόμενη φάση και η πρώτη θέση του ομίλου. Οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς, θεωρούμε, ωστόσο, ότι η ισοπαλία στο ημίχρονο έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης και θα την… τιμήσουμε.

Παίρνει αποτέλεσμα η Σίτι

Στο Μάντσεστερ, η Σίτι υποδέχεται την Μπάγερν και η πρότασή μας είναι το «1Χ» σε απόδοση 1.90. Μόνο δύο ομάδες στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν καταφέρει αυτό που θέλει να πετύχει η Μάντσεστερ Σίτι: πρόκριση στην επόμενη φάση έχοντας 2 πόντους (ή και λιγότερους) μετά απ’ τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων. Πρώτη το έκανε η Λοκομοτίβ Μόσχας τη σεζόν 2002-2003 και ακολούθησε η Πόρτο την αγωνιστική περίοδο 2004-2005. Τι χρειάζονται οι «πολίτες» για να γίνουν η τρίτη ομάδα του «κλαμπ»; Καταρχήν, οπωσδήποτε νίκη σήμερα! Κόντρα στην Μπάγερν οι πρωταθλητές Αγγλίας παίζουν έναν πραγματικό «τελικό». Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης οι -ήδη λίγες- πιθανότητες τους για πρόκριση σχεδόν θα εκμηδενιστούν, μετατρέποντας το τελευταίο ματς με τη Ρόμα σχεδόν σε απλή υποχρέωση.

Στον αντίποδα, σαν να μην υπήρξε ποτέ διακοπή, η Μπάγερν επέστρεψε στη δράση «αγριεμένη». Διέλυσε εντός έδρας 4-0 τη Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος και ανέβασε τη διαφορά απ’ τη δεύτερη θέση στους 7 πόντους, αφού την ίδια στιγμή η Βόλφσμπουργκ έχανε 3-2 εκτός έδρας απ’ τη Σάλκε. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Μπουντεσλίγκα, μετράει 9 νίκες σε 12 ματς, οι πιθανότητες να χάσει το πρωτάθλημα είναι όσες να… χιονίσει στην έρημο Σαχάρα. Αήττητοί είναι γενικά οι Βαυαροί σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, προέρχονται από πέντε σερί νίκες, όπου σκόραραν 15 φορές και δέχτηκαν μόλις 2 γκολ. Σήμερα είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, καθώς εξασφάλισαν την πρωτιά του ομίλου απ’ τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, όπου πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες, με αποκορύφωμα φυσικά το ανεπανάληπτο 1-7 μέσα στην Ρώμη.

Goal / Goal στο Παρίσι

Επόμενη στάση το Παρίσι και η αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Άγιαξ, με την πρότασή μας να είναι το «Goal / Goal» σε απόδοση 2.10. Έβγαλε και πάλι χαρακτήρα την περασμένη Παρασκευή η Παρί, αφού πέρασε από την έδρα της Μετς, παρά τα προβλήματα που είχε πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά τη διάρκεια του. Φάνηκε ότι θα καθάριζε νωρίς το ματς, ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πίεσε, σκόραρε ξανά και πήρε τελικά τη νίκη, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Μαρσέιγ. Η αποψινή αναμέτρηση κρύβει μια μικρή «παγίδα» για την Παρί, αφού πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η πρώτη θέση του ομίλου, θα κριθεί στο «Καμπ Νου» την τελευταία αγωνιστική και δεδομένων και κάποιων σημαντικών απουσιών, οι παίκτες του Λοράν Μπλαν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν θέλουν να νικήσουν.

Ο Άγιαξ, από την πλευρά του, συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Χέρενφεν, παρότι βρέθηκε πίσω στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, συνήλθε, ανέβασε πολύ την απόδοση του, σκόραρε… κατά ριπάς και συνέχισε και με νίκη και με καλή εμφάνιση. Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, από τη στιγμή που ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα, χάθηκε και μαθηματικά η όποια ελπίδα για πρόκριση και πλέον στόχος είναι η τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Την τελευταία αγωνιστική, υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο Αμστερνταμ, στο παιχνίδι που όπως όλα δείχνουν θα κρίνει ποιος από τους δύο θα συνεχίσει, έστω και στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι Γάλλοι είναι το φαβορί, ωστόσο θεωρούμε ότι η στοιχηματική αξία στο συγκεκριμένο παιχνίδι βρίσκεται στο «Goal / Goal», περιμένουμε ότι και οι δύο ομάδες θα βρούνε το δρόμο προς τα δίχτυα και θα επιβεβαιωθεί το στοίχημα που προτείνουμε

Over στο Μπάτε - Πόρτο

Επόμενη επιλογή, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.15 στον αγώνα Μπάτε Μπορίσοφ – Πόρτο. Την τελευταία ευκαιρία για πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεκδικήσει απόψε η Μπάτε Μπόρισοφ με αντίπαλο την Πόρτο. Το συγκρότημα του Αλεξάντρ Γιερμάκοβιτς για να το εκπληρώσει το στόχο της χρειάζεται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, ενώ θα περιμένει νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ στη χώρα των Βάσκων. Μόλις μία νίκη έχει σημειώσει η Μπάτε μέχρι στιγμής στις τέσσερις αγωνιστικές που έδωσε για την κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων στον πλανήτη, αυτή με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-1 εντός έδρας). Στις υπόλοιπες… βαρέθηκε να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα της, καθώς γνώρισε ντροπιαστικές ήττες από τις Πόρτο (6-0 εκτός έδρας) και Σαχτάρ Ντόνετσκ (7-0 εντός και 5-0 εκτός έδρας). Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων στον πλανήτη πανηγυρίζει ήδη η Πόρτο, η οποία στις τέσσερις αγωνιστικές που έχει δώσει για τον 8ο όμιλο μετράει τρεις νίκες επί της σημερινής της αντιπάλου (6-0 εντός έδρας) και της Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-1 εντός και 2-0 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με αντίπαλο τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-2 εκτός έδρας). Η άμυνα των γηπεδούχων δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη, η Πόρτο θέλει τη νίκη, καθώς μπορεί να έχει ήδη προκριθεί, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την 1η θέση και θεωρούμε το Over 2.5 γκολ στο 2.15 ένα στοίχημα στο οποίο αξίζει να ποντάρει κανείς.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares