Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 22:07

Βαζαίος: Το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μου

Αποτελεί ένα από τα ταλέντα του Κυκλαδίτικου και ειδικά του Σαντορινιού ποδοσφαίρου, ξεκινώντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Καρτεράδο και μόλις στα 18 του να αποτελεί μία από τις πρώτες μεταγραφές του Πανθηραϊκού, με τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο να αναγνωρίζει το ταλέντο του και να ζητάει την ένταξη του νεαρού "Στόπερ" στο ρόστερ της ομάδας που έχει ως πρώτο στόχο το νταμπλ.

THIRA IATRIKOΟ ύψους 1,85 νεαρός αμυντικός Ανδρέας Βαζαίος, άρπαξε την ευκαιρία «από τα μαλλιά» σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ρόστερ και έχει πάρει ήδη αρκετές φορές βασική θέση στην αρχική εντεκάδα του πρωτοπόρου Πανθηραϊκού αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και πολύ παραπάνω υποσχέσεις για το μέλλον.

Βρήκαμε τον Ανδρέα Βαζαίο και μιλήσαμε μαζί του σχετικά με τον Πανθηραϊκό και την πρώτη εμπειρία τουSYNOLAKIS σχετικά με την συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις:

«Οι εντυπώσεις μου από την ομάδα θα έλεγα πως είναι η καλύτερη… καλύτερα δεν θα γινόταν. Πρώτα απ όλα το κλίμα που επικρατεί είναι φανταστικό, χαίρομαι πραγματικά που μου δίνεται η ευκαιρία και μπορώ να είμαι μέλος σε ένα τέτοιο ροστερ. Όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικοί αθλητές και επαγγελματίες σε ότι κάνουν… έτσι βοηθούν και εμένα να βρω τα βήματα μου στην ομάδα και τις υποχρεώσεις της παρά την μικρή εμπειρία που έχω»

VAZAIOS ORTHIAΠοιους ανθρώπους εμπιστεύεται ο Ανδρέας και πως κρίνει την μέχρι τώρα πορεία του Πανθηραϊκού;

«Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Πανθηραϊκού είναι όλοι τους άψογοι και δουλεύουν σκληρά για την ομάδα, θα ήθελα όμως να σταθώ και να μιλήσω ξεχωριστά για δυο ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μου και με βοηθούν σε ότι χρειαστώ. Πρώτος από αυτούς είναι ο προπονητής μου ο κ. Αλέξης Κωνσταντόπουλος ή αλλιώς για εμένα θα μπορούσα να τον αποκαλώ και πατέρα. Ο δεύτερος είναι ο Αντώνης Χατζηαντωνίου, όπου πέρα από καταπληκτικός άνθρωπος στο γήπεδο είναι επίσης εξαίρετος και έξω από αυτό… θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω ως αδελφό μου... Όσο αφορά τώρα για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα πιστεύω πως είναι αρκετά καλή, βλέποντας και τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει μέχρι αυτή την στιγμή».

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος του εμπιστεύτηκε θέση βασικού και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Πανναξιακό το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1. Πως βίωσε ο Ανδρέας το παιχνίδι;

«Το ντέρμπι με τον Πανναξιακό ήταν σίγουρα κάτι ξεχωριστό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έχει και κάποια ιστορία στα εθνικά πρωταθλήματα αφού έχει παίξει ακόμη και στην Γ’ Εθνική κατηγορία, πράγμα που σίγουρα απαιτεί σεβασμό. Τώρα όσον αφορά τον αγώνα για εμένα προσωπικά ήταν ένας από τους καλύτερους που έχουμε δει και έχουμε ζήσει φέτος, ίσως όχι μόνο για τον όμιλο μας, αλλά γενικότερα σε όλους. Ήταν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, αφού και οι 22 ποδοσφαιριστές παίξαμε όμορφο και δυνατό ποδόσφαιρο που ήταν όμως μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια.. Πέρα από την μικρή μου εμπειρία που έχω στα γήπεδα αφού ακόμα είμαι στα 18 μου, σίγουρα ήταν ένας από τους πιο όμορφους αγώνες που έχω ζήσει».

Νομίζεις ότι στο τέλος θα τα καταφέρετε να εκπληρώσετε τον στόχο σας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος, και τι θα χρειαστεί να κάνετε εσείς οι παίκτες για να γίνει αυτό;

«Η προσωπική μου γνώμη για το αν θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας είναι πως δεν είναι και τόσο εύκολο… δεν πρέπει να λεμέ μεγάλα λόγια. Σίγουρα θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε να πάρουμε από τους δύο τίτλους των Κυκλάδων ( Πρωτάθλημα – κύπελλο)... είναι δύσκολο, θέλει υπομονή, επιμονή και πολύ δουλειά. Σίγουρα περιμένουμε ιδιαίτερη βοήθεια από τους πιο έμπειρους παίκτες (Τζωρμπατζακης, Ζωνας και Κοζανιδης) που είναι απίθανα καλά παιδιά, καλοί χαρακτήρες και άψογοι επαγγελματίες και θα πρέπει να πω ότι μας βοηθούν να ανέβουμε και εμείς επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε σαν ομάδα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται στις προπονήσεις και να ακολουθούμε τα θέλω και την πίστη του «Μπαμπά» [βλ. Αλ. Κωνσταντόπουλο] μας, αφού έτσι και αλλιώς είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Στο τέλος πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι με σοβαρότητα οι κόποι μας θα ανταμειφτούν σίγουρα».VAZAIOS

Θέλεις να παίξεις επαγγελματικά ποδόσφαιρο, ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;VAZAIOS 1

«Σίγουρα θα ήθελα να ανεβάσω το προσωπικό μου επίπεδο όσο πιο ψηλά γίνεται… πιστεύω ότι αποτελεί το όνειρο κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή στην ηλικία μου να δουλέψει και να παίξει επαγγελματικά. Γνωρίζω ότι όλο αυτό για να γίνει πραγματικότητα θέλει προσπάθεια, σκληρή δουλειά και βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Οι δικές μου φιλοδοξίες προς το παρών συμβαδίζουν με αυτές της ομάδας μου, που πραγματικά θα ήθελα να την δω στην Γ’ εθνική κατηγορία. Γενικά νομίζω ότι θα ανέβαινε το επίπεδο του νησιού και του ποδοσφαίρου αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μετά θα ήθελα να κοιτάξω και προσωπικά τη μπορώ να κάνω στο μέλλον και εως που μπορώ να σταθώ σαν ποδοσφαιριστής».

VAZAIOS 3

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares