Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 13:22

Με τον Πανναξιακό στο όνειρο [vid]

Η μεγαλύτερη στιγμή του Ναξιακού αθλητισμού έφτασε… Σήμερα στις 18:00 ο Πανναξιακός υποδέχεται στη Νάξο την Μινχάσκα του Μινσκ για το τσάλεντζ καπ γράφοντας την πιο χρυσή ιστορία στις σελίδες του συλλόγου, και ανεξαρτήτως αποτελέσματος έχει πετύχει την πιο μεγάλη επιτυχία που έχει σημειωθεί ποτέ σε επίπεδο γυναικείου βόλεϊ από αιγαιοπελαγίτικη ομάδα. ΟΛΗ Η ΝΑΞΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Η μεγαλύτερη στιγμή του Ναξιακού αθλητισμού έφτασε… Σήμερα στις 18:00 ο Πανναξιακός υποδέχεται στη Νάξο την Μινχάσκα του Μινσκ για το τσάλεντζ καπ γράφοντας την πιο χρυσή ιστορία στις σελίδες του συλλόγου, και ανεξαρτήτως αποτελέσματος έχει πετύχει την πιο μεγάλη επιτυχία που έχει σημειωθεί ποτέ σε επίπεδο γυναικείου βόλεϊ από αιγαιοπελαγίτικη ομάδα. ΟΛΗ Η ΝΑΞΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Στην επίσημη σελίδα της Μινσκ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η αποστολή της ομάδας ξεκίνησε από τη Δευτέρα (24/11) με προορισμό τη Νάξο και ίσως αυτό να είναι το πιο μακρινό ταξίδι στη διοργάνωση αφού χρειάστηκε να αλλάξει τρεις πτήσεις (Μινσκ-Κων/πολη, Κων/πολη-Αθήνα, Αθήνα-Νάξος) ενώ διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο της.

Η Μινσκ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (25/11) στο νησί γεγονός που της δίνει και μια μέρα παραπάνω προσαρμογής ενώ προπονήθηκε κανονικά, όπως θα το πράξει και την Τετάρτη (26/11) το απόγευμα. Η ταλαιπωρία δεδομένη, ωστόσο η αγωνιστική αξία της ομάδας δεδομένη αφού προέρχεται και από σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα με ανεβασμένη την ψυχολογία.

Θέλουν… χρυσό!

Όπως και να έχει στον αθλητισμό όλα μετράνε και κάθε τι υπέρ της ελληνικής νησιωτικής ομάδας μόνο θετικό είναι! Φυσικά, το μόνο που υπάρχει στο μυαλό των αθλητριών του Ζόραν Κόβασιτς είναι η δική τους εμφάνιση και η αγωνιστική συγκέντρωση στο πλάνο. Η πρώτη… περιπέτεια στα ευρωπαϊκά κύπελλα μόλις ξεκίνησε και όλοι στο νησί εύχονται να ολοκληρωθεί με επιτυχία!

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο η ομάδα μας  χρειάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό να πάρει νίκη με 3-0 ή 3-1 και να οδηγήσει στο χρυσό σετ την πρόκριση, όπου εκεί με τη βοήθεια και των φίλων της ομάδας όλα μπορούν να γίνουν!

Γράφει ιστορία

Η ομάδα του γυναικείου βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ έγραψε πρώτη φορά ιστορία τη σεζόν 2012-2013 όταν ανέβηκε στη «μεγάλη» κατηγορία, στην Α1 βόλεϊ γυναικών. Με αρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία, πρόσθεσε μία ακόμα σελίδα στην ιστορία τερματίζοντας στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια ανάσα από το final 4.

Μπορεί final 4στο πρωτάθλημα να μην είδε, όμως κατάφερε και πήγε στο final 4 του Κυπέλλου ΕλλάδαςστηνΠύλο. Εκεί ξανά άνοιξε το βιβλίο της ιστορίας για να βάλει μία ακόμα «ασημένια» σελίδα αφού έφτασε μέχρι τον τελικό.

Και αν κάποιος πιστεύει ότι εδώ σταμάτησαν το «γράψιμο», κάνει λάθος. Τα καμάρια της Νάξου, τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, συνεχίζουν ακάθεκτες… Μετά από 7 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 για τη σεζόν 2014-15 απολαμβάνουν την μοναξιά της 2ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, μία ανάσα από την πρώτη που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, η μόνη ομάδα που έχει κερδίσει τον Πανναξιακό, εντός ή εκτός έδρας.

Σήμερα 27/11/2014 ημέρα Πέμπτη, ώρα 18:00, τα κορίτσια μας ετοιμάζουν τα μολύβια τους για μία ακόμα σελίδα στην μοναδική ιστορία του συλλόγου. Δίνουν τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα τους στην Νάξο, στην καυτή έδρα του «Δημ. Περιστεράκης» με αξιώσεις να περάσουν στην επόμενη φάση του Challenge cup.

O Πανναξιακός μετά την ήττα του με 3-1 στο Μινσκ στις 12 Νοεμβρίου, χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ κάτι που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση αγωνιζόμενος στο «Χρυσό Σετ«, ένα επιπλέον σετ που τελειώνει στους 15 πόντους και αυτός που θα το κατακτήσει περνάει στον Β” γύρο του challenge cup.

Εκτός από αυτό όμως, ο Πανναχιακός ΑΟΝ χρειάζεται την στήριξη και την βοήθεια του κόσμου του. Το ΔΑΚ Νάξου «Δημήτρης Περιστεράκης» πρέπει και θα είναι κατάμεστο από οπαδούς και φίλους του βόλεϊ σε μία γιορτή για το Κυκλαδίτικο και όχι μόνο γυναικείο βόλεϊ.

Όλη η Νάξος ραντεβού στο ΔΑΚ….
Να είμαστε εκεί όταν (ξανά)γράφουμε Ιστορία!

Πηγή: Πανναξιακός ΑΟΝ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares