Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 17:50

Παμμηλιακός-Αίαντας Σύρου pre game

Η αγωνιστική των ντέρμπι είναι η προσεχής 4η για τον β’ όμιλο του πρωταθλήματος Κυκλάδων με το παιχνίδι του Παμμηλιακού απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Κυκλάδων Αίαντα Σύρου να ξεχωρίζει.

Παιχνίδι ταυτόχρονα εξαιρετικά κρίσιμο για την μάχη της κορυφής του ομίλου. Η ομάδα της Μήλου έχοντας κάνει το απόλυτο 3 στα 3 μέχρις στιγμής και με την τελευταία της εμφατική νίκη στην Πάρο, με πειστική εμφάνιση, απέναντι στον ΑΟ Πάρου ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει πλεονέκτημα 5 βαθμών από την δεύτερη θέση μια αγωνιστική πριν την συμπλήρωση του α’ γύρου.

Οι πρωταθλητές Κυκλάδων δεν έχουν ξεκινήσει ιδιαίτερα δυνατά τη φετινή χρονιά, βρίσκονται 2 βαθμούς πίσω από τον Παμμηλιακό έχοντας δύο δύσκολες νίκες απέναντι σε Πανσιφναϊκό (στην πρεμιέρα) στη Σίφνο με 0-1 στο τελευταίο λεπτό και απέναντι στον ΑΟ Σερίφου (την Κυριακή που μας πέρασε) με 2-1 στη Σύρο, Ενδιάμεσα ήρθαν ισόπαλοι και πάλι στη Σύρο με το Νηρέα. 

MHLOS NEW-2013Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν για τον Παμμηλιακό που «κατεβαίνει» λαβωμένος από απουσίες στο μεγάλο αυτό ντέρμπι και δεν είναι παιχνίδι εντυπώσεων αυτό αλλά το αγωνιστικό ρεπορτάζ της ομάδας. Μετράει απόντες ο Ζαχαρίας Γκούτζας με πιο σημαντική αυτή του τραυματία αρχηγού Αργύρη Σίδερη ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να βρίσκεται ακόμα και στην αποστολή του αγώνα. Δεδομένες επίσης πρέπει να θεωρούνται οι απουσίες του φαντάρου Στέλιου Μάλλη (το κενό του πάντως καλύπτει μέχρις στιγμής με απόλυτη επιτυχία ο Δρίλης), του Αντώνη Πουλάκη που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που του στέρησε την συμμετοχή στον αγώνα με τον ΑΟ Πάρου (αναμένεται να ξαναδούμε τον Αχμετ σε αυτό το ρόλο), του Φίλιπου Καλέσση και του Θέμη Αϊβαλιώτη που θα λείψει και πάλι για επαγγελματικούς λόγους (ο Κλάιντι Μήτσι ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι γάντια και να θυμηθεί τη μεγάλη του εμφάνιση απέναντι και πάλι στον Αίαντα στα περσινά μπαράζ).

Ο Παμμηλιακός παραμένει αήττητος από τον Αίαντα Σύρου τα τελευταία χρόνια, έχοντας δημιουργήσει μια μοναδική παράδοση απέναντι στη Συριανή ομάδα που ακόμα και πέρυσι που κατέκτησε τον τίτλο έχει να θυμάται τη μοναδική ήττα της στα μπαράζ από τους «κόκκινους» με 1-0 στο ουδέτερο γήπεδο της Σίφνου!

Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 30/11 με ώρα έναρξης 14.45 και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μήλου. Την συνάντηση θα διευθύνει ο Γ.Μαθιουδάκης με βοηθούς του τους κ.κ.Σ.Κουλακιώτη και Κ.Ρουκή.

Στα υπόλοιπα ματς του ομίλου της αγωνιστικής ημέρας, όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου έχουμε ακόμα δύο ντέρμπι. Το τοπικό της Πάρου μεταξύ ΑΜΕΣ Νηρέα και ΑΟΠ στο γήπεδο των Μαρμάρων και το ντέρμπι των Δυτικών Κυκλάδων μεταξύ του γηπεδόχου ΑΟ Σερίφου και του Πανσιφναϊκού, όπου κι εκεί η Σιφνέικη ομάδα θα προσπαθήσει να «σπάσει» την παράδοση που την θέλει να μη μπορεί να κερδίσει τους γείτονες από καταβολής του συλλόγου τα τελευταία 3 χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares