Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 00:06

Σέντρα στον 3ο με το Πανθηραϊκός - Αστέρας

Ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο για τον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος Κυκλάδων θα έχουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθηραϊκό και Αστέρα Τραγαίας να είναι αυτή που θα ανοίξει την αυλαία.

THIRA IATRIKOΠιο συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος και αήττητος Πανθηραϊκός (19 βαθμ.), που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Πανναξιακό, υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου τον Αστέρα Τραγαίας, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου 29/11, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής. SYNOLAKIS

Η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου, θα επιδιώξει τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της κατάταξης.

Η ομάδα της Νάξου από την άλλη, ταξιδεύει  για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο νησί της Σαντορίνης, όπου την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε την ήττα NAXOS KATSOULIS new 1με 1-0 από τον Καρτεράδο. Βρίσκεται δε στην 4η θέση της κατάταξης μαζί με τη Θύελλα Καμαρίου και τον Καρτεράδο, που έχουν επίσης 9 βαθμούς. 

Ο προπονητής της ομάδας κ. Κατσούλης μετρά αρκετές απουσίες, καθώς στον αγώνα με τον Καρτεράδο είδε να αποβάλλονται οι: Δεδρινός, Αξαόπουλος και Παραράς (οι 2 τελευταίοι από τον πάγκο).

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι: ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΔΕΣΥΠΡΗΣ Ν., ΖΩΡΖΟΣ Ε.

*Και μην ξεχνάτε σήμερα 29/11 θα πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα του Πανθηραϊκού

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares