Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 15:22

Πρώτος ο Μπούμπας του ΑΟΠ στην Βουλιαγμένη

Με ρεκόρ συμμετοχών αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ο 12ος XTERRA Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης.

Περισσότεροι από 400 αγωνιζόμενοι αλλά και εκατοντάδες θεατές βρέθηκαν απο νωρίς στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β για να συμμετάσχουν αλλά και να παρακολουθήσουν απο κοντά την προσπάθεια των αγωνιζομένων στις 3 αποστάσεις της ημέρας. Οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να κολυμπήσουν στη μικρή απόσταση των 1000 μέτρων, την μεσαία απόσταση των 2500 μέτρων που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και φυσικά την μεγάλη απόσταση των 5000 μέτρων.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος, ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης με τον προπονητή του Νίκο Γέμελο, κορυφαίοι παλαιότεροι αλλά και εν ενεργεία αθλητές, τόσο απο τον χώρο της κολύμβησης όσο και απο άλλα αγωνίσματα όπως η Τόνια Μαχαίρα, η Ντενίζ Δημάκη, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, και άλλοι.

Πρώτος στην κατηγορία των 1000μ. τερμάτισε ο αθλητής του Α.Ο. Πάρου, Σπύρος Μπούμπας.

Ο νεαρός Μπούμας αγωνιστικέ στο άθλημα της ανοιχτής θαλάσσης του XTerra Swim.

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares