Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 18:58

Έμεινε «όρθιος» στην Άνδρο

Νίκη που τον κράτησε ζωντανό στο κυνήγι μία θέσης για τους αγώνες μπαράζ πέτυχε ο Πάγος στην Άνδρο, ο οποίος σε στο παιχνίδι για την 8η αγωνιστική που έληξε πριν λίγο επικράτησε με 0-1 του Ανδριακού.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες με τον Πάγο να σκοράρει στο 16’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χούρου που βρήκε στο γόνατο του Κοντομάρκου και κατέληξε στην εστία του Πατσαβού, κάνοντας το 0-1 για την ομάδα της Σύρου.

Από εκεί και πέρα ο Ανδριακός μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Καραγιάννη, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ανησύχησε ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του αγώνα.

Πάντως ο Πάγος που είχε κατά διαστήματα καλή απόδοση στο παιχνίδι, έφτασε μία ανάσα από το να καθαρίσει στο παιχνίδι, όταν στο 65’ πλάσαρε, αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει το δοκάρι του Πατσαβού.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των: Μενδρινού Λ., Αρμακόλα Ι. και Νομικού Ν.

Ανδριακός (Μπενάς) Πατσαβός, Χαλάς, Τζορντανιδης, Ψαριανός, Κριτης, Ζανάκης Β. (73’ Σαφάι), Γλυνός Μ. (77’ Γρυμάνης), Γλυνός Α. ©, Ζανάκης Γ., Κουλούρης, Κοντομάρκος.

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Καραγιάννης, Φωτεινιάς, Νομικός, Ρουσσός Ν., Αναγνωστόπουλος, Ρουσσος Γ., Ρούσσος Κ., Πρίντεζης (57’ Ξένος), Πάπιτσης (82’ Βαμβακάρης), Βάλβης (67’ Πρελορέτζος), Χούρος.

Ανταπόκριση Νίκος Καλογεράς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares