Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 18:40

Καλή εμφάνιση από τους Πάνο και Δαγρέ

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι δύο αθλητές του ΑΟΜυκόνου οι οποίοι πήραν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου στις 9 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Πάνος, μόλις 6 εβδομάδες μετά τη συμμετοχή του στον επίπονο αγώνα του Σπαρτάθλου των 250 χιλιομέτρων, έτρεξε στο μαραθώνιο δρόμο και πέτυχε 3 ώρες 08 λεπτά και. 03 δεύτερα, πολύ καλύτερη επίδοση από αυτή που είχε επιτύχει το 2013 όπου είχε σημείωσει 3 ώρες και 16 λεπτά. Με την επίδοση αυτή ο Γιώργος Πάνος έπιασε το όριο και για το μαραθώνιο της Αθήνας το 2015.

Στην πρώτη της εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου η Χρυσάνθη Δαγρέ σημείωσε 3 ώρες 55 λεπτά και 10 δεύτερα. Πριν από τον αγώνα η Χρυσάνθη είχε αποφασίσει ότι αυτός θα ήταν ο τελευταίος της αγώνας καθώς έθετε νέους στόχους – εξωαγωνιστικούς – για τα επόμενα χρόνια. Η πολύ καλή επίδοση της όμως την “υποχρεώνει” να συνεχίσει την προσπάθεια της. “Η επίδοση μου κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική αν λάβουμε υπόψη την προπόνηση που έκανα για τον αγώνα καθώς ο διαθέσιμος χρόνος που είχα για προετοιμασία ήταν ελάχιστος, πράγμα φυσικό αφού είμαι εργαζόμενη και μητέρα ενός μικρού παιδιού. Στόχος μου είναι μια επίδοση κοντά στις 3 ώρες και 30 λεπτά”. Η Χρυσάνθη Δαγρέ ήδη έχει δημιουργήσει ένα γκρουπ ενηλίκων αθλητριών τις οποίες γυμνάζει με στόχο να εμφανιστούν και αυτές σε αγώνες δρόμου.

3ος ο Γιώργος Μίνο στα 5.000 μέτρα

Στο περιθώριο του μαραθωνίου δρόμου διεξήχθησαν και αγώνες στα 5.000 και στα 10.000 μέτρα. Στα 5.000 μέτρα αγωνίστηκε ο αθλητής μας Γιώργος Μίνο ο οποίος κατετάγη 5ος με επίδοση 15.36, ελάχιστα πίσω από τους δύο πρώτους αθλητές. «Για μένα οι αγώνες αντοχής είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας μου για τα 3.000 μέτρα στηπλ. Εκεί κυνηγώ το όριο για τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας».       

2η θέση στον αγώνα της Σητείας ο Γιώργος Μίνο

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Μίνο στο Γύρο των Πόλεων ο οποίος διεξήχθη στη Σητεία, στην Κρήτη στις 23 Νοεμβρίου.

Ο Γιώργος Μίνο έτρεξε τα 5000 μέτρα σε 16.02 και βάζει στόχο για μια ακόμη χρονιά την πρωτιά στη συνολική βαθμολογία του Γύρου των Πόλεων, καθώς ακόμη υπολείπονται 3 αγώνες σε όλη την Ελλάδα.

2ος ο Διομήδης Μπακατσέλος στον Αγώνα του Γαλατσίου

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Διομήδης Μπακατσέλος στο Γύρο του Γαλατσίου, έναν αγώνα 5,5 χιλιομέτρων με κοινωνικό μήνυμα υπέρ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα των αθλητικών εγκαταστάσεων που υπάρχουν στο Δήμο. Η επίδοση του Διομήδη, (16.35) κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική για αυτή την περίοδο.

Ο Παναγιώτης Μπιμπίρης βρίσκει το δρόμο του

Εκτός συναγωνισμού έλαβε μέρος στα 10.000 μέτρα του ΣΔΥΑ ο Παναγιώτης Μπιμπίρης. Ο Παναγιώτης σημείωσε εξαιρετικό ατομικό ρεκόρ, 39.03 και πλέον βάζει στόχο τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου το Μάρτιο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων τον Μάιο στα Μέγαρα.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares