Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 20:18

«Βλέπει» Football League ο Κουμπαράκης

Ένα βήμα πριν την αναβάθμιση του σε διαιτητή της Footballleagueβρίσκεται ο Συριανός διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης.

Ο 26χρονος Γυμναστής που πρόσφατα τελείωσε το μεταπτυχιακό του μένει μόνιμα στην Κομοτηνή και συγκαταλέγεται στα ταλέντα της διαιτησίας, ενώ λογίζεται ως ένας από τους ανερχόμενους Έλληνες ρέφερι, KOYMPARAKHS ORTHIAέχοντας κλείσει ήδη 3 χρόνια σφυρίζοντας αγώνες Γ΄Εθνικής και φυσικά του τοπικού της ΕΠΣ Θράκης.

Από τα πρώτα του βήματα ως διαιτητής στον ακριτικό νομό έχει αποκτήσει την πλήρη εμπιστοσύνη τον ανθρώπων της ένωσης, έχοντας στο παλμαρέ του σημαντικά παιχνίδια, όπως πέντε (5)! Τελικούς Κυπέλλου, ενώ φέτος έχει σφυρίξει πάνω από 25 αγώνες τοπικού και επτά (7) Γ’ Εθνικής.

Τα προσόντα του, η μόρφωση του, αλλά πολύ περισσότερο η απόδοση του στα γήπεδα του έχουν δώσει υψηλές βαθμολογίες, πράγμα που έχει αναγκάσει την Επιτροπή Διαιτησίας της Γ΄Εθνικής να τον επιλέγει σε παιχνίδια που φέρουν τον τίτλο του ντέρμπι, με σκοπό να αξιολογηθεί καλύτερα και να έρθει ομαλά γι αυτόν η μετάβαση στην παραπάνω κατηγορία, η οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει δρομολογηθεί για τις αρχές του 2015.

Έτσι ο Συριανός διαιτητής και γιος γνωστού δημοσιογράφου αυτή την εβδομάδα έχει να βγάλει εις πέρας μία ακόμα δύσκολη αποστολή, όπως θα είναι αυτή για το Κύπελλο της Γ΄Εθνικής, μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Άρη, η οποία θα γίνει αύριο Τετάρτη (10/12) στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Αναλυτικά οι ορισμοί:
1ος  όμιλος
Καβάλα – Καμπανιακός: Παρχαρίδης Βάντσης (Δράμας), Δημητριάδης (Θράκης).
Πανσερραϊκός – Άρης: Κουμπαράκης (Θράκης), Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας).
2ος όμιλος
Εθνικός Φιλιππιάδας – Δωτιέας Αγιάς: Κολυτάς, Γραικός, Σκορδίλης (Κέρκυρας).
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Τρίκαλα: Λυμπούδης, Μιχαηλίδης, Λιάρης (Μακεδονίας).

KOYMPARAKHS SERES1

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares