Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 23:36

Συνεχίζει αήττητος ο Α.Ο. Ερμούπολης!!!

Συνεχίζει να επεκτείνει το σερί των νικών του ο Α.Ο. Ερμούπολης, καθώς νίκησε στις 11/12 και 12/12 στις κατηγορίες του παιδικού και αντρικού.

Στο πρώτο ματς που έδωσε εναντίον του ΤΑΚ Περιστεριώνα(αντρικό) μπόρεσε και επιβλήθηκε με σκορ 80-63. Από το τζάμπολ του αγώνα οι γηπεδούχοι δεν θέλησαν να μπουν σε μπελάδες και μπόρεσαν να αποκτήσουν μία διαφορά ασφαλείας προς το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (23-13). Η πίεση σε όλο το γήπεδο που εφάρμοσαν οι Συριανοί δυσκόλεψε πολύ την ζωή των φιλοξενούμενων. Η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας για τον Α.Ο. Ερμούπολης μπόρεσε και έδωσε αρκετά ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια, τα οποία και εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι. Η ομάδα της Τήνου προσπάθησε και βρήκε σκοράρισμα μέσα από την ρακέτα, καθώς και με κάποιες προσωπικές ενέργειες περιφερειακών παικτών της. Το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου βρήκε τους γηπεδούχους να είναι μπροστά με σκορ 41-26. Το τρίτο δεκάλεπτο κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς, με την Συριανή ομάδα να προσφέρει πολύ όμορφο θέαμα στους θεατές του αγώνα με το γρήγορο και αποτελεσματικό παιχνίδι της. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο προπονητής του Α.Ο. Ερμούπολης μπόρεσε και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους μέχρι τότε δεν είχαν αγωνιστεί. Σε αυτό το δεκάλεπτο πραγματοποιήθηκε και μία πανέμορφη alley oop πάσα από την μία ρακέτα στην άλλη, όπου ο Καραμολέγκος μπόρεσε και έδωσε με ακρίβεια στον Τζώρτζη και εκείνος μπόρεσε να σημειώσει ένα εκπληκτικό καλάθι το οποίο και ξεσήκωσε όλο το γήπεδο. Οι γηπεδούχοι με αυτή την νίκη τους συνέχισαν να βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου!

paidon-ermoupoli-mykonos-12-2014-1

Στο επόμενο ματς που έδωσε η Συριανή ομάδα στο γήπεδο ΑΚΔΕ αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου (παιδικό). Οι πρωταθλητές κατάφεραν και κέρδισαν με σκορ 82-55 προσφέροντας πάρα πολύ καλό θέαμα. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα της Μυκόνου έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, καθώς μπόρεσε με τους παίκτες της να φορτώσει από 3 φάουλ στους βασικούς ψηλούς της. Αυτό σε συνδυασμό με τα πολλά άστοχα σουτ είχε σαν αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να λήξει 15-13 υπέρ του Α.Ο. Ερμούπολης. Μετά τις οδηγίες που έδωσε ο Αντρέας Μαύρος στους παίκτες του, εκείνοι μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι να καθαρίσουν το ματς. Η πίεση σε όλο το γήπεδο ήταν ασφυκτική και αυτό οδήγησε σε αλλεπάλληλα λάθη τους φιλοξενούμενους. Αυτό συνεχίστηκε στα δύο επόμενα δεκάλεπτα(24-18 ,26-10) και με αυτό τον τρόπο οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να αποκτήσουν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Οι αρκετοί φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στις εξέδρες είχαν την τύχη να δουν από κοντά πολύ όμορφες συνεργασίες και καλάθια από τους Συριανούς παίκτες. Το τέταρτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε με τον ίδιο τρόπο και το τέλος του αγώνα βρήκε τον Α.Ο. Ερμούπολης να συνεχίζει το εκπληκτικό σερί των νικών του σε επίπεδο κορασίδων, παιδικού, εφηβικού και αντρικού!

Πρέπει να σημειωθεί πως και τα δύο ματς έγιναν κάτω από αντίξοες συνθήκες , καθώς το γνωστό πρόβλημα της στέγης του ΑΚΔΕ δημιούργησε βροχόπτωση και εντός του γηπέδου. Ελπίζουμε το πρόβλημα αυτό να αποκατασταθεί άμεσα για να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί για κανέναν παίκτη κατά την διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές των ομάδων που αγωνίστηκαν!

Δεκάλεπτα: 15-13, 24-18, 26-10, 17-14.

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: (Μαύρος Ανδρέας), ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΑΣ Χ. , ΤΑΚΟΣ Δ. 1, ΣΑΒΡΑΚΙΔΗΣ Β. 14 , ΠΟΛΙΤΗΣ Ε. 35, ΤΣΙΩΛΗΣ Π. 1, ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΑΣ Α. 18 (3), ΜΙΜΟΓΛΟΥ Γ. 4, ΠΑΝΟΥΣΗΣ Δ. 7, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Π. , ΑΡΑΚΑΣ Η. 2, ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ Φ. , ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Ν.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ: (Σκόρδος Γιώργος), ΧΟΡΕΜΗΣ Γ. 2, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Θ. , ΣΩΧΟΣ Α. 2, ΜΟΥΚΟΒΙΝΑΣ Θ. , ΞΥΔΑΚΗΣ Μ. , ΞΕΝΑΡΙΟΣ Β. 4, ΚΟΛΙΟΥΛΗΣ Α. 22, ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ Α. 18, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Γ. 2, ΚΟΝΤΟΜΗΤΡΟΣ Δ. 5.

paidon-ermoupoli-mykonos-12-2014-2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares