Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 22:09

Θέλουν να το ξεχάσουν το συντομότερο

Πάγος και Ανω Μερά έμειναν στο μηδέν, αλλά η διαιτησία πήρε κάτω από το μηδέν... Πάγος και Ανω Μερά έμειναν στο μηδέν, αλλά η διαιτησία πήρε κάτω από το μηδέν...

Ήταν από τα παιχνίδια που αναμφίβολα όσοι το παρακολούθησαν θα θέλουν να το ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό... Πάγος και Ανω Μερά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο ντέρμπι της τρίτης θέσης του πρώτου ομίλου σε ένα ματς που ποιοτικά ήταν από κακό έως... τραγικό. Χαρακτηριστικό είναι ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε όχι απλά ευκαιρία από κάποια ομάδα, αλλά ούτε καν φάση που να “μύριζε” κίνδυνο.

Σε όλο αυτό το σκηνικό το κερασάκι στην τούρτα ήταν η διαιτησία του κ. Μαραγκού που ήταν ακόμα χειρότερη του θεάματος. Κατάφερε να εκνευρίσει και τις δυο ομάδες, με την Άνω Μερά πάντως να έχει τα περισσότερα παράπονα με αποκορύφωμα τη φάση της αποβολής του Δήμα με απευθείας κόκκινη στο 56' όταν σύμφωνα με τον διαιτητή τον εξύβρισε.MYKONOS KOKORAS

Οι άνθρωποι της Μυκονιάτικης ομάδας παραδέχονται ότι ο παίκτης τους έβρισε αλλά υποστηρίζουν ότι δεν απευθύνονταν προς τον διαιτητή. Μόλις μάλιστα αποβλήθηκε ο Δήμα όλος ο πάγκος της Ανω Μεράς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να απειλήσει με διακοπή του αγώνα ο οποίος ξεκίνησε και πάλι μετά από περίπου δέκα λεπτά. Ήταν φανερό ότι ο κ. Μαραγκός είχε χάσει εντελώς τον έλεγχο του ματς που έγινε και αρκετά σκληρό στη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ειδικά φέτος τα παράπονα για τη διαιτησία στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων είναι πολλά και αυξάνονται συνεχώς. Καλύτερα λοιπόν και επειδή ορισμένοι ενοχλήθηκαν από την κριτική που άσκησε σε άρθρο του το sportcyclades, να γίνεται καλύτερη αξιολόγηση στα παιχνίδια και στα ντέρμπι (που φέτος είναι και αρκετά) να σφυρίζουν μόνο οι κατάλληλοι.

Παιχνίδι δύναμηςMYKONOS SANTORINAIOS

Στον αγωνιστικό τομέα η Ανω Μερά παρά τις σημαντικές απουσίες της (Γιόγιος, Θεοχάρης) και το γεγονός ότι είχε να παίξει επίσημο αγώνα τρεις εβδομάδες έδειξε να έχει μια ελαφρά υπεροχή μέχρι και την αποβολή. Ο Πάγος από την πλευρά είχε επίσης τη σημαντική απουσία του τιμωρημένου Κάρολου Ρούσσου και απείλησε σοβαρά μόλις στο 81' με ένα σουτ του Βάλβη που έφυγε λίγο άουτ. Ουσιαστικά ήταν ένα παιχνίδι δύναμης με τις δυο ομάδες να προσέχουν πολύ την αμυντική τους λειτουργία κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να παίζεται στο κέντρο και σπάνια να φτάνει στις αντίπαλες περιοχές. Κάτι μακρινά σουτ που έγιναν ήταν είτε άστοχα, είτε εύκολη... λεία για τους τερματοφύλακες. Ετσι το τελικό σφύριγμα, που έγινε με 16(!) λεπτά καθυστέρηση βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες συνεχίζοντας την... συγκατοίκησή τους στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής ήταν ο Μαραγκός και βοηθοί οι Νομικός και Μουτάφης.

ΠΑΓΟΣ( Ξενικάκης): Αραγιάννης, Φωτεινιάς, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος Ν. (91' Τρόκα), Πάπιτσης (87' Πρίντεζης), Ρούσσος Γ., Βάλβης, Χούρος, Ξένος (79' Παράβαλος)

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Τζιόβας): Πουλάκης, Κουτσούκος, Δήμα, Κεκελής (75' Ασημομύτης Ν.), Κεραμιδάς, Ασημομύτης Αργ., Τουρέ (46' Κουκάς), Μπουμπούρης, Τσάλμας (97' Πατσούρας), Ντιαέ, Πετράι

pagos-anw mera 0-0 1pagos-anw mera 0-0 2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares