Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 01:09

Νίκησε και συνεχίζει o Άγιαξ

Ο Αίαντας επικράτησε με 5-0 του Πανσιφναϊκού, κάτω από αρκετό κρύο.

Η ομάδα της Σύρου έπειτα από ένα αρκετά καλό παιχνίδι νίκησε με 5-0 τον Πανσιφναϊκό, ο οποίος αν ήταν πιο προσεκτικός ίσως να είχε πάρει κάτι καλύτερο απ' αυτήν την αναμέτρηση.

SIFNOS XORHGOI 2014 GRIGOROΟι φιλοξενούμενοι ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0, θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια, αν ο Ατσόνιος νικούσε τον παριανό γκολκίπερ του Άγιαξ.

Από το σημείο αυτό κι έπειτα η ομάδα του κ. Ρούσσου, πάτησε γκάζι και σημείωσε μία πολύ μεγάλη νίκη, σε αυτό βοήθησε φυσικά και οι πολύ σοβαρές απουσίες των σιφνιών κυρίως στην άμυνα.

Ο Καρίμαλης στο 36' με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τους Συριανούς, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι σε κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Ο Ατσόνιος στο 67' θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-1, όμως ο Καρποδίνης βγήκε και πρόλαβε τον παίκτη της Σίφνου.

Ο Γιώργος Ρούσσος με σουτ στο 67' έκανε το 2-0 για τον Αίαντα και ο Κουκούλης μετά από διπλή προσπάθεια το 3-0.

Στο 81' ο Αργυρός με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 4-0 για να έρθει ο Γιάννης Ρούσσος στο 87', με ένα φανταστικό γκολ να διαμορφώσει το τελικό 5-0. 

ΑΓΙΑΞ: (Ρούσσος Γ.) Καρποδίνης, Γεράρδης, Βαμβακούσης, Καριμάλης, Φωτεινιάς, Καράβας, Δημόπουλος, Λούσσας, Δεναξάς Β, Καφτηράνης, Δεναξάς Μ.
ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ: (Φράγκος Μ.), Κάραβος, Λεμονής, Κόμης, Κίτσαλης, Διαρεμές, Σταυριανός, Ραπτόπουλος, Ατσόνιος, Χρύσος, Λυκογιάννης, Ζαμπέλης.

ajax-pansifnaikos-12-2014-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares