Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 02:04

Έβαλε Φωτιά στον 3ο όμιλο η Θύελλα

Ξανά στο κόλπο των μπαράζ μπήκε χθες η Θύελλα μετά την μεγάλη της νίκη με 1-0 επί του Πανναξιακού στη Σαντορίνη.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες η ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου φάνηκε καλά διαβασμένη απέναντι στον Πανναξιακό και γνωρίζοντας ότι παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για την είσοδο της στα μπαράζ, πέτυχε μία ιστορική νίκη χάρη σε ένα γκολ από τον φορμαρισμένο τελευταία Μάρκο Φύτρου στο 52'.

NAXOS MAYROSπαράπονα

Σε ένα ακόμα ένα παιχνίδι αποδεικνύεται ότι πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς και οι δύο ομάδες φώναξαν για την Διαιτησία, με τους γηπεδούχους να ζητάνε Κόκκινη αντί για κίτρινη που δόθηκε σε ανατροπή του Φύτρου θεωρώντας ότι ο παίκτης του Πανναξιακού ήταν ο τελευταίος, όπως και τον καταλογισμό αναίτιων φάουλ κατά της ομάδας τους και τον Πανναξιακό να φωνάζει για περισσότερες από μία φάσεις όπου ο κ. Μενδρινός αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών, όπως και για ένα ακυρωθέν γκολ που κακολόγησε ως οφσάιντ ο βοηθός Φαν Άακεν. Μάλιστα από το σωματείο της Νάξου μας έγινε γνωστό ότι θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Αέρας

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Πανναξιακός στο πρώτο μέρος είχε τον αέρα με το μέρος του και κατάφερε να απειλήσει άμεσα την εστία του Κρητικού έχοντας δύο περιπτώσεις όπου οι επιθετικές του προσπάθειες κατέληξαν στο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όπως και το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η θύελλα από την άλλη πλευρά έκανε ένα από τα καλύτερα της φετινά παιχνίδια και παρά τις απουσίες που είχε έδειχνε να ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα στο 1ο μέρος έδειξε τα δόντια της απειλώντας σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις την εστία του Τσουκαλά.

Προβάδισμα

8IRA LYGNOY EKOΣτην επανάληψη και ενώ ο αέρας που είχε ελαττωθεί ωστόσο ήταν με το μέρος των γηπεδούχων το παιχνίδι συνέχισε να έχει ενδιαφέρον, με τον Φύτρο να το κάνει ακόμα περισσότερο, όταν στο 52' ο Γιουρέλης του γύρισε την μπάλα και ο πρώτος με σουτ άνοιξε το σκορ του αγώνα (1-0).

Στη συνέχεια η Θύελλα και με την ψυχολογία υπέρ της προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Πανναξιακού είχαν διαστήματα που πίεσαν για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, αλλά όλα τελειώσαν όταν στο 81' έμειναν με 10 παίκτες, όταν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Παπανικολάου. Παρά τις προσπάθειες τους κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να σκοράρει με το τελικό 1-0 υπέρ της Θύελλας να φαντάζει το ιδανικό φινάλε για το 2014 και η νέα χρονιά να φέρνει πολλές ελπίδες για πρόκριση στα μπαράζ για τους Καμαριανούς και τον Πανναξιακό να ψάχνει το απόλυτο για να διατηρήσει το προβάδισμα των δύο (2) βαθμών.

Δουλέψαμε

Ο Στέφανος Διονυσόπουλος εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδα του τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι γι αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πανναξιακός. Στο 1ο ημίχρονο είχε πολύ αέρα τον οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Πανναξιακός και κατάφερε να μας απειλήσει, όπως κάναμε και εμείς σε 1-2 περιπτώσεις στο 1ο ημίχρονο. Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε για εμάς με γκολ, πράγμα που μας επέτρεψε να κάνουμε ένα σωστό παιχνίδι, έχοντας καλές ευκαιρίες. Ο Πανναξιακός υπήρχαν διαστήματα που πίεζε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι αυτή τη νίκη, γιατί δουλέψαμε σωστά μέσα στην εβδομάδα, γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα και παρά της απουσίες (Αρβανίτης έπαιξε για λίγο) καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο. Επίσης θέλω να σταθώ και στον κόσμο μας που μας βοήθησε πολύ και τον ευχαριστούμε. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα και θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή ώστε να δουλέψουμε και να μπούμε δυναμικά».

Η Βαθμολογία

Διαιτητής ήταν ο κ. Μενδρινός και βοηθοί οι κ.κ. Δεσύπρης και Φαν Άακεν.

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Caushllari, Salataj, Qiriakos, Γιαννακόπουλος, Πάγια (80' Λυγνός Χ.), Βλαβιανός, Δαμίγος, Γιουρέλης (74' Αρβανίτης), Φύτρος, Mπρίτσα

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κώτσαρης, Παπανικολάου, Κουφόπουλος, Γαλάνης, Ευριπιώτης (67' Λίκα), Σέμε, Κούτρος, Κατσούδας, Βαλέττας

THIELLA-PANNAXIAKOS 1-0

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares