Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 23:05

Ασταμάτητος ο Παμμηλιακός!

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο ο Παμμηλιακός έφτασε στο έξι στα έξι και μόνο με αυτοκτονία, θαύμα και όλα τα σχετικά που χρησιμοποιούνται στην δημοσιογραφία θα χάσει την πρωτιά στον β’ όμιλο του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής για την ομάδα της Μήλου ακούει στο όνομα Αλεξάντερ Ντερμεντζίεφ! Ο Βούλγαρος επιθετικός ήταν ζεστός, καυτός και πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ για την ομάδα του οδήγησε τον Παμμηλιακό σε μια ακόμα νίκη στην πρεμιέρα του β΄ γύρου με 2-0 επί του ΑΜΕΣ Νηρέα.

MHLOS 2014-2015Η ομάδα της Μήλου παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της που άλλαξαν κατά πολύ το παιχνίδι της. Ο τιμωρημένος Σίδερης, οι αδειούχοι Ατανάσοφ-Καμακάρης, αλλά και οι Πουλάκης, Μάλλης, Σοσόλι, Αϊβαλιώτης(λιγότερο λόγω θέσης-τέρμα) όλοι πρωταγωνιστές και εντεκαδάτοι στα προηγούμενα παιχνίδια έλειψαν. Επέστρεψε όμως, όπως προαναφέραμε ως έκπληξη στο pre game της Παρασκευής, ο Παναγιώτης Τσιριγωτάκης. Ο επί σειρά ετών “μαέστρος” στο κέντρο του Παμμηλιακού, οι κάθετες μπαλιές του οποίου τόσο έλειψαν μέχρι στιγμής, έδωσε παρά την αποχή του, άλλη πνοή στην ανάπτυξη του Παμμηλιακού.

“Κουλούρια” στο ημίχρονο

Ο Νηρέας θέλησε να εκμεταλευτεί την ανομοιογένεια του σημερινού Παμμηλιακού των πολλών νέων προσώπων και μπήκε δυνατά απειλώντας αρχικά με τον Κασκούτη που με σόλο βρέθηκε απέναντι από τον Μήτσι που τον σταμάτησε και κατόπιν με δυνατό σουτ του Τσιόπουλου που απέκρουσε ο Αλβανός πορτιέρο του Παμμηλιακού. Μετά το πρώτο τέταρτο ο Παμμηλιακός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ως γηπεδούχος αλλά και ως φαβορί της συνάντησης και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ντερμεντζίεφ να προηγηθεί. Το καλό στήσιμο από τον κόουτς Μ. Παπαδάκη του Νηρέα είχε κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Βεντουρή. Σε αυτό το διάστημα των 45 λεπτών μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα της Μήλου έκανε από πλευράς ανάπτυξης το πιο ορθολογικό παιχνίδι της φέτος. Καταλυτική σαφώς σε αυτόν τον τομέα έπαιξε η παρουσία, με την επιστροφή του στην ομάδα, του Παναγιώτη Τσιριγωτάκη που έδειξε όμως ότι χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει ως κύριο κομμάτι του παζλ στην ομάδα.

Μέγας Αλεξάντερ ο Εκτελεστής

Στο β’ μέρος ο Παμμηλιακός ήταν αυτός που και μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε την αποτελεσματικότητα. Με δύο γκολ στο 51’ και στο 60’ πήρε το ματς μέσα σε 10 λεπτά απόρροια της ποιότητας αυτής της ομάδας. Και αφού μιλάμε για ποιότητα, αυτή του νεοφερμένου Βούλγαρου επιθετικού Αλεξάντερ Ντερμεντζίεφ δεν τίθεται αμφισβήτησης. Στο πρώτο του παιχνίδι στην βασική ενδεκάδα των “κόκκινων” ο Ντερμεντζίεφ ήταν αυτός που ξεκλείδωσε την άμυνα του Νηρέα με δύο τελειώματα, το πρώτο από προσωπική ενέργεια μετά από βολέ του Μήτσι και το δεύτερο μετά από εκτέλεση φάουλ του Άχμετ στο πίσω δοκάρι και τα δύο με σουτ.

Όπως είπαμε μετά και από αυτή τη νίκη του ο Παμμηλιακός συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία του β‘ ομίλου στο πρωτάθλημα Κυκλάδων που διακόπτεται πλέον λόγω των Εορτών. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Άγιαξ Σύρου συνέτριψε με 5-0 τον Πανσιφναϊκό στη Σύρο ενώ την Δευτέρα 15/12 θα γίνει το παιχνίδι ΑΟ Πάρου-ΑΟ Σερίφου. Αναλυτικά η βαθμολογία…(κάντε κλικ εδώ)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Γκούτζας): Μήτσι, Κυρίτσης, Άχμετ, Πάντος, Στεφανή, Καραπετσάνης, Μαυρογιάννης (59’ Καλέσης), Τσιριγωτάκης (Καμακάρης Μ.), Ντερμεντζίεφ (90’ Μαθιουδάκης), Σάντα, Μάνη.


Νηρέας (Παπαδάκης): Βεντουρής, Χατζία, Μπαρμπαρήγος, Σκεπαρνιάς, Τριπολιτσιώτης (87’ Τσιγώνιας), Τσιόπουλος (85’ Ζουμής), Μετάι, Κορτιάνος, Φραγκογούλας, Χασάνι (80’ Τσενάι), Κασκούτης

Δηλώσεις

Φίλιππος Καλέσης - Παμμηλιακός: “Στο πρώτο δεκάλεπτο δε μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, λόγω των πολλών νέων προσώπων στην ενδεκάδα. Δεν αργήσαμε όμως να παρουσιάσουμε ένα δέσιμο όσων αγωνίστηκαν που έπαιξαν και δεν άφησαν τελικά να φανούν οι απουσίες που είχαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νέα νίκη μας και εγώ χαρούμενος με την παρουσία μου στο χρόνο συμμετοχής που πήρα μετά από καιρό. Υπόσχομαι να δουλέψω για την δύσκολη συνέχεια και ν αποτελέσω σημαντικό κομμάτι της ομάδας.”

Ντένις Σάντα - Παμμηλιακός: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο γήπεδο σήμερα. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή γιατί ο Νηρέας μπήκε δυνατά για να μας αιφνιδιάσει. Στο ημίχρονο ήμασταν προβληματισμένοι αλλά μας ενθάρρυνε ο κόουτς να μπούμε εμείς δυνατά και να πάρουμε το ματς. Πολλά νέα πρόσωπα σήμερα και χρειάστηκε χρόνος για να αρχίσουμε να βρισκόμαστε στο γήπεδο.”

Μιχάλης Παπαδάκης: “Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά σήμερα. Πιστεύαμε σε ένα καλό αποτέλεσμα, στις κρίσιμες φάσεις στο α’ ημίχρονο δεν καταφέραμε σε 2 ευκαιρίες να σκοράρουμε και να προηγηθούμε, κάτι που θα άλλαζε πιστεύω την εξέλιξη του αγώνα. Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αγωνίστηκα ή ακολούθησαν την αποστολή. Ευχαριστούμε τον Παμμηλιακό για την άψογη φιλοξενία καθώς και την ναυτιλιακή εταιρία του πλοίου “Άρτεμις” που περίμενε την αποστολή μας για την επιστροφή στην Πάρο.”

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares