Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 19:44

Τιμή σε Παχατουρίδη και Γιαβρούτα [vid]

Οι καλές ποδοσφαιρικές σχέσεις στο παρελθόν μεταξύ του ΑΟ Σύρου και του ΑΟ Μυκόνου έχουν αποδειχτεί στο παρελθόν, τόσο με τα συχνά φιλικά παιχνίδια και τις επαφές που διατηρούν οι δύο ομάδες, όσο και σε επίπεδο διοικήσεων.

Μάλιστα οι πρόεδροι των δύο ομάδων Γιώργος Φώσκολος και Αλέξης Κουκάς διατηρούν μία άκρως φιλική επαφή που συνοδεύεται από αργαστή συνεργασία, ενώ είναι γνωστή και η προτίμηση που έχει για τις διακοπές του ο Πρόεδρος του ΑΟΣ, όπου συχνά πυκνά απολαμβάνει τα κάλλη του νησιού των ανέμων.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τις δύο ιστορικές ομάδες συνδέουν ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει, τόσο την μπλε, όσο και την κίτρινη φανέλα αντιστοίχως, με δύο από αυτούς να είναι Θεόφιλος Παχατουρίδης και Πέτρος Γιαβρούτας, οι οποίοι σήμερα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΑΟ Μυκόνου, από το πόστο του προπονητή και του Γενικού Αρχηγού αντίστοιχα.

Όπως είχαμε προαναγγείλει με την ευκαιρία του παιχνιδιού που έγινε μέσα σε φιλικότατο κλίμα χθες Κυριακή, η διοίκηση και ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου θέλησαν πριν την έναρξη να τιμήσουν τους δύο παλαιμάχους με τιμητικές πλακέτες, ως ένδειξη τιμής και σεβασμού προς τα πρόσωπα τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares