Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 06:33

Κερδίζει η Γκρόιτερ Φιρτ, δε χάνει η Λας Πάλμας‏

Ημέρα Τρίτη σήμερα και το κουπόνι μας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ποντάρισμα, καθώς διεξάγονται ουκ ολίγα παιχνίδια Κυπέλλου και Λιγκ Καπ ανά την Ευρώπη, ενώ υπάρχουν και οι εμβόλιμες αγωνιστικές στις πρώτες δύο κατηγορίες της Γερμανίας.

Στο Betarades.gr, πέρα από τις καθημερινές προτάσεις, μπορείτε να ενημερωθείτε και για όλα τα νέα της αγοράς, όπως την πολύ ενδιαφέρουσα πρόσφατη έρευνα για τα φρουτάκια και το προφίλ των χρηστών που ποντάρουν σε αυτά.

Στήριγμα η Γκρόιτερ Φιρτ

Ξεκινάμε την τριάδα των σημερινών μας προτάσεων από την «ZweiteLiga», όπου θα πάμε με τον «Άσσο» της Γκρόιτερ Φιρτ επί της Μπόχουμ σε απόδοση 1.95. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε περίοδο «ελεύθερης πτώσης», αγνοώντας τη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-3-2). Το νέο «χαστούκι» ήρθε εντός έδρας από την πρωτάρα στην κατηγορία Λειψία (0-1) και ήταν το τρίτο σερί ματς με τις νεοφώτιστες της κατηγορίας χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς γκολ. Άλλωστε, η Γκρόιτερ Φιρτ δεν έχει βρει δίχτυα στα πέντε συνολικά από τα επτά πιο πρόσφατα ματς που έδωσε, το ένα στο Κύπελλο.

Η Μπόχουμ, από την πλευρά της, αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-2-1), ενώ έχει πετύχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες 11 (1-6-4). Παράλληλα, δεν έχει διπλό στις πέντε τελευταίες της εξόδους (0-2-3), ήτοι σχεδόν δύο μήνες (20 Σεπτεμβρίου)!

Ολοκληρώνει την έκπληξη η Λας Πάλμας επί της Θέλτα

Συνεχίζουμε με Κόπα ντελ Ρέι και εξειδικεύουμε στο ματς του Βίγκο, επιλέγοντας το Χ2 της Λας Πάλμας επί της Θέλτα σε απόδοση 2.25. Οι νησιώτες, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβιζιόν, είχαν επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς και δείχνουν ικανοί να «κλειδώσουν» την πρόκριση στους «16» χωρίς να υποστούν ήττα. Άλλωστε, η Λας Πάλμας Είναι αήττητη στα τελευταία 13 παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις (8-5-0), ενώ το φετινό εκτός έδρας σερί της (σε όλες τις διοργανώσεις) είναι στο 5-4-1. Αξίζει, δε, να τονιστεί ότι 7/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της συνδυάστηκαν με το G/G και το Over 2,5.

Η Θέλτα, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση της φετινής σεζόν. Το ατυχές 2-1 του πρώτου αγώνα αποτελεί μία από τις πέντε ήττες της στην τελευταία... πεντάδα αγώνων της, καθώς συμπληρώνεται από τα ατυχή αποτελέσματα κόντρα σε Βαγιεκάνο (1-0 εκτός), Εϊμπάρ (0-1 εντός), Ρεάλ Μαδρίτης (3-0 εκτός) και Μάλαγα (1-0 εκτός) για το πρωτάθλημα.

Προβάδισμα η Καμπούρ

Ολοκληρώνουμε με Κύπελλο Ολλανδίας, όπου προτείνουμε το «2 DNB» της Καμπούρ επί της Χέρακλες σε απόδοση 2.30 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Οχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η γηπεδούχος Χέρακλες είναι ανεβασμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάνοντας ένανα εξαιρετικό Δεκέμβριο από πλευράς αποτελεσμάτων και ως εκ τούτου πλέον βρίσκεται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού (14η). Έπειτα από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Ντεν Χάαγκ (3-1), Χέρενφεϊν (0-1 εκτός) και Ουτρέχτη (2-4 εκτός), την Παρασκευή «γκέλαρε» εντός έδρας κόντρα στην Ντόρντρεχτ.

Η Καμπούρ, από την πλευρά της, θα παραταχθεί σήμερα με πολλά προβλήματα απουσιών και το ρεπορτάζ να έχει επικεντρωθεί στην αποχώρηση του απόλυτα επιτυχημένου τεχνικού διευθυντή, Χέραλντ Φαν Ντεν Μπελτ. Έπειτα από δύο σερί εντός έδρας ήττες από Αλκμάαρ (0-2) και Μπρέντα (0-1), το Σάββατο επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 εκτός έδρας επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα», είπε ο κόουτς Χενκ Ντε Γιονγκ. Παρά το αρνητικό μομέντουμ θεωρούμε ότι η Καμπούρ μπορεί να πάρει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Θέλει τη νίκη και την παίρνει η Νύμπουργκ

Όσον αφορά το μπασκετικό κουπόνι, η πρόταση μας έρχεται από το Eurocupκαι αφορά το χάντικαπ -3.5 πόντων της Νύμπουργκ στην εντός έδρας αναμέτρηση της με τη Σεβίλλη, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.85. Την προηγούμενη αγωνιστική η Νύμπουρκ αγωνίστηκε στη Ρώμη με την πρώτη και αδιάφορη Ρόμα και ηττήθηκε 78-72. Αν νικούσε θα είχε καθαρίσει πρόκριση στην επόμενη φάση. Τώρα παραμένει στην τέταρτη θέση του ομίλου C με ρεκόρ 4-5, μία νίκη πάνω από τις Όλντενμπουργκ και Σαρλερουά. Η Σεβίλλη υποδέχθηκε τη Νανσί την προηγούμενη αγωνιστική, τη νίκησε 85-75 και με ρεκόρ 5-3 στον όμιλο C εξασφάλισε μία θέση για το LAST-32 της διοργάνωσης.

Σημαντικό στοιχείο στο ματς είναι το εξής: Αν η Σεβίλλη νικήσει απόψε τότε θα τερματίσει δεύτερη. Όσο τιμητική και αν φαίνεται η δεύτερη θέση, στη συνέχεια θα αποδειχθεί καταστροφική. Η δεύτερη του ομίλου C πάει στον όμιλο Ν του LAST-32 που έχει ήδη την Λοκομοτίβ Κουμπάν, θα έχει πιθανότατα τη ρωσική Κράσνι ή τη ρουμάνικη Πλοϊεστί και από την Euroleague θα έχει την Βαλένθια (μπορεί να έχει και την Γαλατασαράι αλλά πιο πιθανό η Βαλένθια). Οι Ισπανοί αυτά τα σενάρια τα κοιτούν και το γνωρίζουν ήδη. Αν η Σεβίλλη ηττηθεί πάει τέταρτη στον όμιλο C και θα καταλήξει στον όμιλο L του LAST-32 με τη Λιέτουβος Ρίτας, την Τούροφ πιθανώς από Euroleague και μία εκ των Οστάνδη ή Ντιζόν. Πολύ πιο εύκολος ο όμιλος L από τον όμιλο Ν. Όλα τα παραπάνω ωθούν στην επικράτηση της Νύμπουρκ και η επιλογή είναι Νίμπουργκ -3.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr (κλικ εδώ), διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares