Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 14:56

Πιέσεις από την ΕΣΚΚ για τα νερά στο ΑΚΔΕ

Με έγγραφο της η ΕΣΚ Κυκλάδων ζητά από τον Δήμο Σύρου την αποκατάσταση των προβλημάτων που υπάρχει στην Α’ αίθουσα του ΑΚΔΕ, με το σοβαρότερο από αυτά να είναι η εισροή υδάτων από την στέγη.

Μάλιστα στο ίδιο έγγραφο η ΕΣΚΚ κάνει γνωστό ότι υπάρχει ήδη κωδικός για της συγκεκριμένες εργασίες, ο οποίος περιέχει το ποσό των 50.000€, ενώ παραμένει άγνωστο γιατί δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΣΚ Κυκλάδων:

Προς:

α) Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Κοινωνικής Μέριμνας

    Κο Φώσκολο Θάνο

β) Επιτροπή Αθλητισμού Δήμου Σύρου Ερμούπολης

γ) Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Ερμούπολης

Κοινοποίηση: Σωματεία ΕΣΚΚ

Θέμα: Εισροή νερού στην Αίθουσα Α' του ΑΚΔΕ

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το άκρως σοβαρό πλέον πρόβλημα εισροής υδάτων στην Α' αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου "Δημήτριος Βικέλας", μετά από κάθε βροχόπτωση. Το πρόβλημα είναι γνωστό από καιρό, αλλά πλέον έχει πάρει διαστάσεις και δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΚ, πρόσθετα οικονομικά βάρη σε ομάδες του δυναμικού της ΕΣΚΚ που ταξιδεύουν στη Σύρο για  αγώνες σε κλειστό γήπεδο, οι οποίοι αναβάλλονται λόγω βροχόπτωσης (!) και φυσικά ελοχεύει κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των καλαθοσφαιριστών.

Γνωρίζουμε ότι στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, υπάρχει κωδικός με το ποσό των 50000 ευρώ για επισκευές στην Α' αίθουσα του ΑΚΔΕ. Με δεδομένη τη σοβαρότητα του προβλήματος και θεωρώντας ότι επιθυμείτε κι εσείς ως Διοικούσα Αρχή την επίλυσή του, παρακαλούμε όπως κινήσετε άμεσα τις διαδικασίες αποδέσμευσης του ανωτέρω ποσού και επισκευής της στέγης της Α' αίθουσας ΑΚΔΕ.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Χριστουγέννων είναι ιδανική περίοδος για να γίνουν οι εργασίες αυτές.

Με τιμή,

το Δ.Σ. της ΕΣΚΚ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

       ΚΕΡΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares