Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 00:33

Οικογενειακή υπόθεση το tae kwon do

Μια ολόκληρη οικογένεια γεννημένη για το TAE KWON DO.

Πρόκειται για την οικογένεια ΚΑΤΡΗ από το όμορφο νησί της Σαντορίνης που πλέων εδώ και τέσσερα χρόνια μένει στην μακρινή   Αυστραλία.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα Βιόλα Γκρεκοριτς για το Αυστραλιανό περιοδικό TaeKwonDo Times αναφέρει το πως όλη σχεδόν η οικογένεια ασχολείται με το TAE KWON DO εκτός απο τον μπαμπά και την δεύτερη κόρη που είναι μπαλαρίνα.

Η ιστορία ξεκινάει με την πρωτότοκη κόρη Μελίνα να καταλαβαίνει οτι το μπαλέτου δεν είναι για εκείνην και να θέλει κάτι πιο δυναμικό έτσι η μητέρα της την οδηγεί στην αίθουσα του TAE KWON DO στην Σαντορίνη. Στην ηλικία των 4 μπαίνει διστακτικά στην αίθουσα και Αντώνης ο οποίος μαζί με την αδερφή του Μελίνα κατάφεραν μετά απο κάποια χρόνια να καταλάβουν την 3η θέση στην κατηγορία τους στην Ελλάδα. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και τα μικρότερα αδέρφια ο Αντρέας και ο Δημήτρης και αργότερα με την παρότρυνση του προπονητή της ομάδας ξεκίνησε και η μητέρα μιας και ήταν πάρα πολλές ώρες στο γυμναστήριο και σχεδόν είχε μάθει όλες τις κινήσεις. Όταν πριν τέσσερα χρόνια αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στην Αυστραλία το TAE KWON DO  ήταν αυτό που βοήθησε ώστε να προσαρμοστούν στον τρόπο ζωής.

Μέτα απο μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για τον Αντώνη ήρθε η πρόσκληση του να λάβει μέρος στο USA OPEN στο Λας Βέγκας και να λάβει μέρος και στο Daedo Championships στο Orlando, Florida!

Όπως είπε η κα Γκρεκοβιτς είναι μια να ξεκινήσεις αυτό το άθλημα θα το αγαπήσεις πραγματικά πλέον όταν έχουμε προπόνηση είμαι η πρώτη που είμαι έτοιμη να πάω. Το TAE KWON DO δεν είναι ένα απλό άθλημα είναι πλέων τρόπος ζωής.

Όλη η οικογένεια κατέχει την μαύρη ζώνη με 1 DAN προπονήσετε 4 εώς 5 φορές την εβδομάδα για αρκετές ώρες. Δεν νομίζω κανείς να τολμάει να πειράξει αυτήν την οικογένεια!!

Εγώ να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και είμαι πολλή χαρούμενη που τους γνώρισα απο κοντά πριν κάποια χρόνια!!!! 

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares