Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 23:23

Εύκολη νίκη ο Νηρέας 2-0 την Σέριφο.

Σε ένα ματς που είχε την ίδια εικόνα και στα 90 λεπτά, τον Νηρέα μόνιμα στην επίθεση και τον ΑΟ Σερίφου να νοιάζεται μόνο για την άμυνα, οι Ναουσαίοι επικράτησαν με 2-0, καθώς μόνο στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν πίσω ανέπαφη την εστία τους.

Με τις πολλές απουσίες που είχαν οι Σεριφιώτες, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την μπάλα στο κέντρο και ο Νηρέας είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής, χωρίς ωστόσο ο ρυθμός του να είναι SERIFOS NEW 2014γρήγορος, ενώ έλλειψε και η ποικιλία στην ανάπτυξη του.

Στο 10 ο Μετάι έβγαλε σε καλή θέση τον Κορτιάνο, αλλά ο Ζαχαρίας έσωσε, στο 12' ο Κασκούτης μετά από ατομική προσπάθεια βρήκε τον Δελημπαλταδάκη σε λάθος τοποθέτηση, στο 33' από πάσα του Χατζία o Κορτιάνος σούταρε μόνος του ψηλά στο 37' ο Δελημπαλταδάκης εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ και ενώ όλοι περίμεναν σέντρα πάσαρε στο Μετάι που φτάνοντας πολύ κοντά στην εστία αστόχησε, αυτές ήσαν οι κυριότερες στιγμές του πρώτου μέρους.

Ο ΑΟ Σερίφου μόνο μία φορά στο 37' που ο Α. Βαλσαμάκης βρήκε με τακουνιά τον Λιβάνιο, αλλά ο ο μικρός Ρεβίνθης Κ. απέτυχε στο κοντρόλ, δημιούργησε υποψία απειλής.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους στο 48΄ ο Κορτιάνος με μία εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, έδωσε την ευκαιρία στο Κασκούτη με κοντινή κεφαλιά να απλοποιήσει τα πράγματα κάνοντας το 1-0.

Στο 69΄ ο σκόρερ κέρδισε πέναλτυ και ο Δελημπαλταδάκης έκλεισε το σκορ.

Το ματς πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η ολιγόλεπτη συμμετοχή που έδωσε ο Μ. Παπαδάκης στους μικρούς Βιτζηλαίο και Τσούκε.

Ειδικά για τον Άγγελο Τσούκε ήταν μία ιδιαίτερη χαρά καθώς μόλις έκλεισε τα 14!

 

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ρούσσος Γ., Μενδρινός, Νομικός

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΗΡΕΑΣ: (Παπαδάκης Μ.), Βεντουρής 7, Ρούσσος Π. 7, Σκεπαρνιάς 7, Δελημπαλταδάκης 7, Μπαρμπαρίγος 7, Τσιόπουλος 7, Χατζία 7, Κορτιάνος 7 [86' Τσούκε], Κασκούτης 7 [82' Ζουμής], Μετάι 7, Φραγκογούλας 7 [87' Βιτζηλαίος]

ΠΑΓΚΟΣ: Ρούσσος Δ., Μώτος, Τριπολιτσιώτης.

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ: (Παλαιός Μ.), Ζαχαρίας 7, Ρώτας Δ. 6, Λιβάνιος Μ. 6, Ρεβίνθης Ν. 6.5, Γεροντέρης 6, Βαλσαμάκης Κ. 6, Ρεβίνθης Κ. 6 [59' Γαβριήλ], Μονοβάσιος 6 [85'Ρώτας Μ.], Βαλσαμάκης Α. 6.5, Ράμπιας 6 [72' Κοτσέτας], Λιβάνιος Μ.6.,

ΠΑΓΚΟΣ: Γαβριήλ Π.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares