Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 00:55

Τρελαίνει την Ευρώπη ο Πανναξιακός

Η μεγαλύτερη στιγμή για το επαρχιακό ελληνικό βόλεϊ σε επίπεδο Γυναικών ανήκει πλέον στον Πανναξιακό, ο οποίος μετά τη μεγάλη του πρόκριση μέσα στις Κάννες με 2-3 επί της Λε Κανέ γίνεται η μοναδική ομάδα της Ελληνικής Επαρχίας που θα συμμετέχει στους "8" του Τσάλεντζ Καπ.

Ακέφαλη η ομάδα του Πανναξιακού μετά την λύση της ομάδας με τον Ζόραν Κόβαζιτς και παρά την απουσία της Διώτη οι παίκτριες του κατάφεραν να κάνουν έναν άθλο, με την αρχηγό Σία Τοτσίδου να παίρνει την ομάδα στις πλάτες της εκτελώντας χρέη παίκτριας και προπονήτριας ταυτόχρονα και όλες τις παίκτριες του Πανναξιακού να κάνουν κατάθεση ψυχής και να ανατρέπουν το 2-0 σε παλικαρίσια νίκη με 2-3 σετ, αφήνοντας στήλες άλατος της ακριβοπληρωμένες Γαλλίδες της Λε Κανέ.

Πλέον ο Πανναξιακός μπαίνει για τα καλά στο πάνθεον των μεγάλων Ευρωπαϊκών κλαμπ, καθώς η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει κάτι παραπάνω είναι ο Παναθηναϊκός που έχει φτάσει στον τελικό του θεσμού την περίοδο 2008-2009.

Επόμενη αντίπαλος της ομάδας την Νάξου θα είναι η 8 φορές στεμμένη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρωσική Ουραλότσκα. Οι αγώνες θα γίνουν 4 Μαρτίου στη Νάξο και 11του ίδιου μήνα στην Ρωσία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Λε Κανέ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στα δύο πρώτα σετ τα οποία και κατέκτησε με 25-20 και 25-19 αντίστοιχα. Ο Πανναξιακός στη συνέχεια έβγαλε την Ελληνική ψυχή και αφού μείωσε σε 2-1 με 23-25, στη συνέχεια πήρε και το σετ πρόκρισης 18-25 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Οι παίκτριες όμως της ομάδας της Νάξου δεν σταμάτησαν εκεί και στο Τάι Μπρέικ κράτησαν την υπόσχεση που είχαν δώσει στα μέλη της διοίκησης για νίκη στις Κάννες… έτσι το 11-15 και το τελικό 2-3 ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες για τον Πανναξιακό που το πανηγύρισε δεόντως με τους ελάχιστους φίλους της ομάδας, με τους Γάλλους να αναρωτιούνται πως αποκλείστηκαν από μία ομάδα που στοιχίζει ίσως όσο μία τους μεταγραφή.

Τα σετ: 25-20, 25-19, 23-25, 18-25, 11-15
*Δυστυχώς τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα δεν είναι διαθέσιμα

Το LIVE όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr ΕΔΩ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares