Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 00:07

Νίκη με επανεμφάνιση Περιστεράκη

Με νίκη με 1-3 επί του ΠΑΣ Νάξου προχώρησε ο Πανναξιακός στην 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

NAXOS MAYROSΠροερχόμενη από την μεγάλη πρόκριση σε βάρος του Πανθηραϊκού η ομάδα του Γιώργου Προμπονά παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι και επιβάλλοντας τον ρυθμό του έφτασε σε μία σημαντική νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου. Από την άλλη η ομάδα του Πέτρου Μαράκη προσπάθησε να κοντρολάρει το παιχνίδι και να βρει διαδρόμους για να απειλήσει ουσιαστικά τον Πανναξιακό αλλά βρήκε απέναντι της την καλοστημένη άμυνα των τυπικά φιλοξενούμενων, η οποία πλήρωσε με γκολ το μοναδικό της λάθος.

Ιστορική συμμετοχή

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του Θανάση Περιστεράκη που ξεκίνησε ως βασικός, με πολύ καλή εμφάνιση  κάτω από τα γκολ ποστ του Πανναξιακού, κάτι που είχε να γίνει από την αγωνιστική περίοδο 2000-2001, όπου ο 40χρονος πορτιέρο αγωνιζόταν και πάλι στην ομάδα της Νάξου. Πολύ καλη εμφάνιση από πλευράς Πανναξιακού και αυτή του Μανόλη Βαθρακοκοίλη, στον οποίο πιστώνεται η βελτιωμένη εικόνα στην καλή κυκλοφορία της μπάλας από τον Πανναξιακό.

Το ματς

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Πανναξιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας να πετύχει από νωρίς κάποιο τέρμα. Στο 9ο λεπτό ο πολύ κινητικός χθες Ευριπιώτης ήταν αυτός που κέρδισε ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και στη συνέχεια αυτός που σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από ωραία εκτέλεση του Κωτσαρή.

Ακολούθησαν δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τον Πανναξιακό, όταν αρχικά στο 15΄ο Ανεβλαβής σε σέντρα σουτ που επιχείρησε σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χαρητίδη και λίγο αργότερα, στο 20΄ο Κούτρος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Κατσάνη.

Ο ΠΑΣ Προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά στο 26΄ο Περιστεράκης νίκησε σε τετ α τετ τον Σκιαδά. Πέντε λεπτά αργότερα (31΄) ο Πανναξιακός κάνει δύο τα τέρματα του με τον Γιάννη Κούτρο να εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και με ατομική προσπάθεια να κάνει το 2-0.PAPADOPOULOS

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απειλήσει λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά ο Περιστεράκης κινήθηκε γρήγορα την μπάλα και έδιωξε πριν ο Σκιαδάς φανεί επικίνδυνος.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι απειλητικές φάσεις από τις δύο ομάδες έγιναν πιο σπάνιες.

Παρόλα αυτά, στο 59΄, σε μία οργανωμένη επίθεση και ύστερα από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Πανναξιακού ο Ευριπιώτης πάσαρε παράλληλα στον Κούτρο με τον στράικερ του Πανναξιακού να κάνει το 3-0. Λίγο αργότερα ο Ευριπιώτης χάνει μοναδικό τετ α τετ για να κάνει το 4-0 απέναντι στον Χαριτίδη.

Ο ΠΑΣ Νάξου πήρε μέτρα στο γήπεδο προς το τέλος της αναμέτρησης χωρίς όμως και πάλι να κάνει κάτι αξιόλογο επιθετικά, μέχρι την φάση το 87΄όπου σε μία κόντρα επίθεση ο Κώστας Κατσιούλης που είχε περάσει λίγο πριν στο παιχνίδι, σούταρε με τον Λεγάκη στην προσπάθεια του να διώξει να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα του Περιστεράκη.

Λάθη

Σε γενικές γραμμές στο 90λεπτο η διαιτησία των Φαν Άακεν, Νεοκοσμίδη και Ρούσσου ήταν καλή, με εξαίρεση κάποιες φάσεις που υπήρξαν απράπονα για οφσάιντ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης να αντιμετώπισε μία δύσκολη φάση σχεδόν προς το τέλος του αγώνα, όπου σε μία διεκδίκηση της μπάλας ο Κούτρος με τον Χαριτίδη συγκρούστηκαν μέσα στην περιοχή με τους δύο παίκτες να πέφτουν στο έδαφος και τον Πανναξιακό να ζητάει πέναλτι. Στη συνέχεια και ενώ οι δύο παίκτες λάμβαναν τις πρώτες βοήθειες ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε κίτρινη κάρτα στον αρχηγό του Πανναξιακού Κατσάνη, με τον ΠΑΣ αυτή την φορά να φωνάζει, καθώς όπως φαίνεται και από το βίντεο ο διαιτητής έχει μπερδευτεί έδειξε την κάρτα δύο φορές στον ίδιο παίκτη.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χαριτίδης, Μανιός (76΄Κατσιούλης), Ματάκιας, Πρωτονοτάριος, Πιτταράς, Ζάκο, Βαγενάς, Παπαδόπουλος, Μοσχονάς (53΄Κατεινάς), Σκιαδάς, Σπαης (53΄Μαράκης).

Πανναξιακός (Προμπονάς): Περιστεράκης, Καρελέμογλου (77΄Λεγάκης), Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Κατσάνης, Σέμε, Ευριπιώτης, Ανεβλαβής Π., Βαθρακοκοίλης, Κούτρος (λ.τ. 88΄Ντάσιος), Κωτσαρής (54΄Ανεβλαβής Ε.).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

NAXOS ORTHODONTIKO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares