Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 02:19

Έκοψε τα φτερά του Πάγου

Μία εβδομάδα μετά την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου και ο Πάγος γνώρισε μία ήττα που ίσως, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος του στερήσει την συμμετοχή τους στα μπαράζ. Μία εβδομάδα μετά την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου και ο Πάγος γνώρισε μία ήττα που ίσως, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος του στερήσει την συμμετοχή τους στα μπαράζ.

Τα πάνω κάτω έφερε ο ψυχωμένος ΠΑΣ Τήνου στον 1ο όμιλο, καθώς χθες επικράτησε με 2-1 του Πάγου στην Τήνο, κάνοντας πολύ δύσκολη την υπόθεση μπαράζ για τους Συριανούς.

Ο Πάγος έδειξε ότι θέλει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο στην έναρξη των δύο ημιχρόνων όπου είχε τρεις καλές στιγμές που ήταν ότι αξιόλογο έκανε στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ Τήνου ήταν καλύτερος αγωνιστικά και κατάφερε να υποχρεώσει τους φιλοξενούμενους να ακολουθούν τον ρυθμό του στον αγώνα.

Οι Τηνιακοί άνοιξαν το σκορ του αγώνα στο 33΄με τον Ζαλώνη να κάνει το 1-0 και τον Αρμακόλα να διπλασιάζει τα τέρματα στο 56΄.

Στο 70΄η αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι αλλάξε, καθώς ο κ. Ζαράνης απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Θεοδώρου και ο Πάγος έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΣ Τήνου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα και παίζοντας ψυχωμένα κράτησε εύκολα το αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερε ο Πάγος ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Κάρολο Ρούσσο.

Πλέον η ομάδα της Σύρου, που ήδη έχει περάσει στον τελικό του Κυπέλλου, για να πάρει μια θέση που θα της δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ θα πρέπει να κάνει ισάριθμες νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια (εντός Υδρούσα και Πάγο, εκτός ΑΟ Σύρου) και ταυτόχρονα να περιμένει στραβοπατήματα από τις ομάδες που βρίσκονται υψηλότερα στην βαθμολογία.

Πολύ καλή η διαιτησία των Ζαράνη, Αρμακόλα και Βαρδακαστάνη

ΠΑΣ Τήνου (Σουράνης): Καμολίνος, Αρμακόλας, Θεοδώρου, Βίδος, Κελαδίτης, Νάζος, Φώσκολος, Βελαλόπουλος, Δαρμής (46΄Ξενόπουλος 90΄Γιαννησόπουλος), Ζαλώνης, Βιδάλης (68΄Μαυράκης).
Πάγος (Ξενικάκης): Αραγιάννης, Μιχάλοβιτς (62΄Φωτεινιάς), Αργυρός, Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος Κ, Ρούσσος Γ, Ξένος (70΄Παράβαλος), Πάπιτσης, Χούρος, Βάλβης (45΄ Πρίντεζης).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares