Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 03:15

Νίκη και προσήλωση στον στόχο

Ακάθεκτη προς τον στόχο των μπαράζ προχωρά η Θύελλα που χθες πέτυχε μία εύκολη νίκη με 4-0 κόντρα στον Αστέρα Τραγαίας και έφτασε τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

8IRA LYGNOY EKO

Η ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καταφέρνοντας να διασπάσει την έμπειρη και καλοστημένη άμυνα του Αστέρα, ο οποίος είχε και ένα οριζόντιο δοκάρι με τον Βασαλάκη στο 59΄.

Στο 10ο λεπτό ο Γιουρέλης έκανε το 1-0, για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Αρβανίτης στο 45΄.

Στο 48΄ο Αρβανίτης κάνει το 3-0 για την Θύελλα, με τον Βουλγαράκη να χρίζεται και εκείνος με την σειρά του σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

NAXOS KATSOULIS new 1Το σκορ του αγώνα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν οι: Γιουρέλης, Αρβανίτης, Δαμίγος (οριζόντιο δοκάρι) και Βουλγαράκης ήταν πιο εύστοχοι σε ευκαιρίες που είχαν.

Πλέον η Θύελλα πάει στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθηραϊκό και με νίκη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για επίτευξη του στόχου της που δεν είναι άλλος από τα μπαράζ.
Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Ρούσσος Γ., Νομικός και Ζώρζος.

Συνθέσεις
Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Ερμάλ, Δρίτσας, Λυγνός, Νικολάου, Πάγια, Βλανιανός, Δαμίγος (c), Αρβανίτης, Φύτρος (25' Βουλγαράκης), Γιουρέλης.
Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Polja, Καπίρης (75' Βασαλάκης), Δεγαϊτας, Κατσούλης, Σφυρόερας, Βασαλάκης, Αγγελής, Μαρούλης, Δενδρινός, Επταήμερος, Ψαρρός.

PAN ME TRAGAIA1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares