Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 13:35

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Παρί και Σετούμπαλ‏

Ημέρα Βουλευτικών Εκλογών η σημερινή (25/01), ωστόσο το στοίχημα και η μπάλα δε σταματούν ποτέ. Το πρόγραμμα μπορεί να είναι λιγότερο «πλούσιο» σε σχέση με άλλες Κυριακές, ωστόσο προκύπτουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επιλογές, τις οποίες θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε.

Πριν, όμως, περάσουμε στις στοιχηματικές προτάσεις, στο Betarades.gr πέρα από τα previews των αγώνων και τα προγνωστικά, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά και για τα νόμιμα online καζίνο που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

«Τρίποντο» η Παρί

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από τη Γαλλία. Η Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται στην έδρα της Σεντ Ετιέν και θα πάμε με τη νίκη των Παριζιάνων σε απόδοση 2.16. Η Σεντ Ετιέν, έκανε μέτριο παιχνίδι στην έδρα της Ρεν την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας και να κρατήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα για δωδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ μεσοβδόμαδα, σε ένα «τρελό» παιχνίδι, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, έστω και στην παράταση στην έδρα της Τουρ. Στον αντίποδα, το κατά πόσο επέστρεψε η ηρεμία στο «στρατόπεδο» της Παρί θα φανεί σήμερα… Μετά από εκείνο το πολύ ηχηρό χαστούκι στην έδρα της Μπαστιά, ακολούθησε η νίκη στο Λιγκ Καπ, στο ίδιο γήπεδο με σήμερα, η νίκη την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Εβιάν και πάλι με άμυνα-παιδική χαρά, ενώ μεσοβδόμαδα, «ζορίστηκε» και με τον Μπορντό, αλλά πήρε τη νίκη-πρόκριση με 2-1. Το ίδιο μπορεί να κάνει και απόψε και θα στηρίξουμε την… παρέα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Προβάδισμα η Σετούμπαλ

Επόμενη στάση η Πορτογαλία και το «1 DNB» σε απόδοση 2.20 στην αναμέτρηση Σετούμπαλ – Ρίο Άβε. Το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Βιτόρια Σετούμπαλ αναμένεται να κάνει σήμερα ο Μπρούνο Ριμπέιρο, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντομίνγκος Πασιέντσια που πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα. Από την άλλη, το αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών που έτρεχε «έσπασε» η Ρίο Άβε, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-2 από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας την προηγούμενη βδομάδα μακριά από την έδρα της. Με νέο προπονητή στον πάγκο σήμερα η Σετούμπαλ, θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Νίκη για Καρντερμίρ Καραμπόκ

Σημείο προκύπτει και από την Τουρκία και είναι ο «άσσος» σε απόδοση 1.97 στον αγώνα Καρντερμίρ Καραμπόκ – Ερσίγεσπορ. Να αυξήσει τη διαφορά από τη σημερινή αντίπαλό της και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας θέλει σήμερα η Καρντεμίρ Καραμπόκ. Θεωρούμε ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Ερσίγεσπορ, η οποία δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, έχοντας πανηγυρίσει ένα μόλις «τρίποντο» στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές!

Γουαδαλαχάρα με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Μεξικό και το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Λεόνες Νέγκρος – Γουαδαλαχάρα. Η Γουαδαλαχάρα ξεκίνησε την Κλαουσούρα με την εκτός έδρας ήττα από την Τζαγκουάρες με σκορ 2-1, όμως στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής επικράτησε εντός έδρας της Πούμας με το ίδιο σκορ. Μέτρια η εμφάνισή της στη μεσοβδόμαδη μάχη με την Ντοράδος για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, με το τελικό 2-2 να κρίνεται δίκαιο. Όπως είναι λογικό, οι φιλοξενούμενοι θέλουν το διπλό στο σημερινό ματς, για λόγους ουσίας και γοήτρου και θεωρούμε ότι μπορούνε να το πάρουν, σε ένα ματς με χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι.

Πείθει το Κλίβελαντ

Ολοκληρώνουμε με NBA και το ματς Κλίβελαντ – Οκλαχόμα, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -3.5 πόντων του Κλίβελαντ σε απόδοση 1.88. Σπουδαίο ματς στο Κλίβελαντ, με τους Καβαλίερς να βρίσκονται ένα κλικ παραπάνω και να αρχίζουν να μας πείθουν. Αν πάρουν και το αποψινό, τότε θα φωνάξουν για τα καλά βροντερό «παρών». Δεδομένα και ο Λεμπρόν όταν βλέπει την Οκλαχόμα σεληνιάζεται, οπότε θα στηρίξουμε τους Καβαλίερς.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνιπάμεστοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares