Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 14:11

Ιστορική πρώτη στο νέο τους σπίτι [vid]

Τριάντα χρόνια μετά την κατασκευή του και το ιστορικό γήπεδο του Πανθηραϊκού, πλήρες ανακαινισμένο είναι και πάλι από σήμερα στην διάθεση της ομάδας που αρχικά θα κάνει τις προπονήσεις της εκεί.

Πάτησαν με το δεξί λοιπόν οι παίκτες του Πανθηραϊκού στο «σπίτι» τους πραγματοποιώντας σήμερα το πρωί χαλάρωμα υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, στα πλάνα του οποίου το νέο γήπεδο υπολογίζεται να χρησιμοποιηθεί και για ένα πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας, με την συνεργασία του εργοφυσιολόγου που θα πραγματοποιηθεί ενόψει των αγώνων μπαράζ.

Κοντά σε αυτήν την ιστορική πρώτη για τον Πανθηραϊκό και οι παλαίμαχοι που στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα της ομάδας και έγραψαν χρυσές σελίδες στην αθλητική ιστορία του νησιού. Φυσικά δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης και χαράς… και κάποια δάκρυα που έτρεξαν.
Η ολοκλήρωση του γηπέδου προϋποθέτει την τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού, οι οποίοι αναμένονται από μέρα σε μέρα στο νησί. Όπως ακούγεται από την διοίκηση υπάρχουν σκέψεις ώστε ο πρώτος αγώνας στο ανακαινισμένο γήπεδο του Πανθηραϊκού ίσως να είναι αυτός της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανναξιακό.

Τα neasantorinis.gr βρέθηκαν στο γήπεδο του Πανθηραϊκού και εξασφάλισαν τα πλάνα από την πρώτη προπόνηση που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares