Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 23:13

Κυκλαδίτικη μονομαχία

Με το Κυκλαδίτικο ντέρμπι ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός θα ολοκληρωθεί αύριο η 13η του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Οι ομάδες των Κυκλάδων που αντιπροσωπεύουν με υπερηφάνεια τον νομό μας στην Α1 Γυναικών ολοκληρώνουν αύριο τις μεταξύ τους αναμετρήσεις (3-1 Πανναξιακός) για το πρωτάθλημα και βρίσκονται σε υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα καταγράφοντας μία πολλή καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Πανναξιακός που δείχνει ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ΑΟ Θήρας που διαθέτει μία καυτή έδρα και ψάχνει νίκες στα ντέρμπι για να πλασαριστεί στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Σαντορίνης έρχεται από την μεγάλη εντός έδρας νίκη με την ΑΕΚ και βρίσκεται σε πολλή καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Από την άλλη ο Πανναξιακός μετά την μεγάλη πρόκριση στους 8 του Τσάλεντζ Καπ καλείτε να ξεπεράσει την κόπωση και να προσαρμοστεί στα πλάνα του νέου προπονητή Ατανάς Πετρόφ και να κρατήσει το αήττητο που διατηρεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα από τις 6 Δεκεμβρίου.

Σερβις στην αναμέτρηση θα δοθεί αύριο Τρίτη στις 15:30 στο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης που αναμένετε να είναι κατάμεστο από τους φίλους των δύο ομάδων.

Ερωτηματικό για τον ΑΟ Θήρας αποτελεί η συμμετοχή της Βαρουδάκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ από τον Πανναξιακό η Διώτη που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας θα βρίσκετε στην αποστολή αλλά θεωρείτε απίθανο να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Μιλώντας στα neasantorinis.gr οι παίκτριες του ΑΟ Θήρας δήλωσαν ότι το αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά πιστεύουν στην καυτή έδρα της ομάδας και είναι αισιόδοξες για ένα καλό αποτέλεσμα.

AOTH PANAX AFISA

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares