Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 00:23

Μεταγραφές και πίτα στον Αίαντα [vid]

Δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα υπάρχει τις τελευταίας μέρες στον Αίαντα Σύρου, καθώς η ομάδα της Σύρου εκτός την κοπή της πίτας που πραγματοποίησε προχώρησε στην απόκτηση δύο παικτών, ενώ η είδηση ακούει στο όνομα Κώστας Κουκούλης, ο οποίος από το καλοκαίρι μετακομίζει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Με την συμμετοχή αρκετού κόσμου και των αθλητών του συλλόγους πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αίαντα στην Βάρη της Σύρου.

Οι ειδήσεις κατά την εκδήλωση δεν έλειψαν καθώς ανακοινώθηκε η έναρξη του ποδηλατικού τμήματος του συλλόγου, όπως και η συμφωνία με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Κώστα Κουκούλη, ο οποίος από το καλοκαίρι θα μετακομίσει στην Αθήνα όπου θα αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα και θα γίνει ο τρίτος πίσω από τους Σταφυλά και Φουάση που θα πάρει μεταγραφή από τους πρωταθλητές σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Επίσης στα πλαίσια της μεταγραφικής του ενίσχυσης ο Αίαντας συμφώνησε με δύο ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην συριανή ομάδα.

Πρόκειται για τον 17χρονο μέσο του ΠΑΣ Τήνου Εφραίμ Μαυράκη και τον 23χρονο τερματοφύλακα με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες Δημήτρη Βαμβακούρη.

Δείτε το βίντεο της πίτα από την Κοινή Γνώμη

 

PITA 20151PITA 20152

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares