Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 18:01

ΑΜΣ Φιλωτίου: Ευχαριστούμε ΑΟΣ και Αστέρα

Μετά την απόκτηση του Γιάννη Τζώρτζη ο ΑΜΣ Φιλωτίου ανακοίνωσε επίσημα και την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Φακίνου.

Ο Γιώργος Φακίνος με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει και τις παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες θα αποτελέσει μία σημαντική μονάδα στην άμυνα της ορεινής Νάξου, που πλέον βγαίνει σημαντικά ενισχυμένη από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και θα δώσει μάχη τις αγωνιστικές ώστε να εξασφαλίσει μία θέση στα μπαράζ του πρωταθλήματος.

Επίσης ο ΑΜΣ Φιλωτίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα.

Στην ίδια ανακοίνωση η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου ευχαριστεί για την συμβολή τους στις μεταγραφές τα διοικητικά συμβούλια των Αστέρα Τραγαίας και ΑΟ Σύρου.

Η Ανακοίνωση

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» σας γνωστοποιεί ότι αποκτήθηκε ο Τζώρτζης Ιωάννης από τον ΑΟ Σύρου και ο Φακίνος Γεώργιος από τον Αστέρα Τραγαίας. Από την ομάδα μας αποχώρησαν ο ο Ντάσιος Ιωάννης και ο Κεραμιώτης Γεώργιος για τον Πανναξιακό ΑΟ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καινούργια τους προσπάθεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει παράλληλα και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των ομάδων από τα οποία προήλθαν οι παίκτες αυτοί και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Α.Ο. Σύρου Φώσκολο Γεώργιο, το Γενικό Γραμματέα Ραουζαίο Πέτρο οι οποίοι απέδειξαν για ακόμα μία φόρα το ήθος και σοβαρότητα και έδειξαν ότι με τέτοιες συνεργασίες οι ομάδες μόνο κερδισμένες μπορούν να βγουν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares