Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 19:19

Διακοπές στην όμορφη Πάρο με το καλύτερο camp στην Ελλάδα;

Για 12η συνεχή χρονιά θα διοργανωθεί φέτος το Eugenios Gerards Soccer-Camp και ο Ευγένιος Γκέραρντ με τον Μανόλη Παπαδάκη διοργανωτές του συνηθίζουν να το χωρίζουν σε δύο περιόδους (των δύο εβδομάδων) εκ των οποίων η μία διεξάγεται στην Αθήνα και η άλλη στην επαρχία (στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια).

Ίσως είναι η χρονιά των Κυκλάδων η φετινή καθώς οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης προσανατολίζονται πολύ σοβαρά να διεξαχθεί στο νησί της Πάρου για ένα τριήμερο ή τετραήμερο.

Συγκεκριμένα εξετάζονται όλες οι τεχνικές παράμετροι, για να εκτιμηθεί η πιθανότητα μιας επιτυχημένης διοργάνωσης, καθώς το επίπεδο είναι ανεβασμένο, ο πήχυς ανεβαίνει ψηλά και οι αρμόδιοι με την υπευθυνότητα που τους διακρίνει, θέλουν να διερευνήσουν όλες τις λεπτομέρειες, πριν πάρουν την οριστική τους απόφαση για τον τόπο που θα τους φιλοξενήσει.

Βεβαίως είναι συναρπαστική η προοπτική της Πάρου.

Η ευκαιρία για τα παιδιά των Κυκλάδων θα είναι μοναδική, ιδιαίτερα για τους μικρούς ποδοσφαιριστές κάποιων νησιών που δεν έχουν συχνά τέτοιες ευκαιρίες και ασφαλώς το να συμβεί μία δραστηριότητα τέτοιου βεληνεκούς κοντά στον τόπο τους, θα τους δώσει μία εξαιρετική δυνατότητα να συμμετάσχουν.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CAMP:

Το camp άρχισε να διοργανώνεται το καλοκαίρι του 2004 από τους Ευγένιο Γκέραρντ και Γιαν Γιάνσσεν (προπονητή τεχνικής  της ακαδημίας Φορτούνα  Σίταρντ). Στόχος του camp ήταν να μάθουν οι παίκτες νέες τεχνικές προπόνησης και πως λειτουργεί μια ποδοσφαιρική ομάδα εντός και εκτός γηπέδου.Τα παιδιά έμεναν σε ξενοδοχείο λειτουργώντας ως επαγγελματική ομάδα. Οι πόλεις που έχουν φιλοξενήσει το camp τα προηγούμενα χρόνια είναι το Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Πάτρα, Βόλος και Αθήνα όπου 2.000 παίκτες περίπου έκαναν προπόνηση υπό τις οδηγίες του κύριου Γκέραρντ και τους συνεργάτες του.

Για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά, ο Ευγένιος Γκέραρντ και ο Μανόλης Παπαδάκης μαζί με τον Βαγγέλη Λάππα (προπονητή τερματοφυλάκων), διοργανώνουν το καλύτερο camp ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Οι καλύτεροι προπονητές, πολλοί εκ των οποίων έχουν υπάρξει κορυφαίοι ποδοσφαιριστές, με πολλά χρόνια όλοι, αφιερωμένα στις υποδομές του ποδοσφαίρου, θα είναι συγκεντρωμένοι για να μεταδώσουν στα παιδιά πολύτιμες γνώσεις από την μακρόχρονη εμπειρία τους.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια το ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ SOCCER CAMP έχει καταξιωθεί ως το καλύτερο ποδοσφαιρικό camp που γίνεται στην Ελλάδα.

Στόχος του EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP  είναι η εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών στις τεχνικές δεξιότητες με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Δύο προπονητές ο Μανόλης Παπαδάκης, που ανήκει στην προπονητική ομάδα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και είναι υπεύθυνος για το camp, αλλά και ο Μιχάλης Παπαδάκης, προπονητής του Νηρέα, που τα τελευταία χρόνια συμμετέχει με αποστολές από Παριανά παιδιά όλων των ομάδων, μας είπαν την γνώμη τους.

Μανόλης Παπαδάκης (Προπονητής):

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι να περάσουν τα παιδιά καλά και να μάθουν ταυτόχρονα.
Το ποδόσφαιρο αλλάζει κάθε μέρα και πρέπει να ενημερωνόμαστε συνεχώς. Δεν πρέπει να μένουμε πίσω αλλά να προχωράμε μπροστά στις αναπτυξιακές ηλικίες γιατί έχουμε τεράστια ευθύνη απέναντι στα παιδιά...Το camp δίνει πολλά μηνύματα σε όλους όπως σε παιδιά, γονείς και προπονητές.
Το σίγουρο είναι ότι όλοι φεύγουν ικανοποιημένοι. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζει και στις ακαδημίες στις οποίες ανήκουν τα παιδιά να προπονούν με αυτόν το τρόπο.
Μέσα σε 5 ημέρες καταφέρνουμε να περάσουμε πάρα πολλά στα παιδιά, επειδή τα αντιμετωπίζουμε τελείως διαφορετικά από ότι έχουν συνηθίσει.....Η οργάνωση και ο προγραμματισμός είναι αυτό που κάνει κάθε ακαδημία καλύτερη...
Το camp απευθύνει πρόσκληση κάθε χρόνο και σε όσους προπονητές θέλουν να έρθουν  να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις. Κάθε μέρα προπόνησης είναι διαφορετική και ελπίζουμε να  τους προβληματίσουμε...

Μιχάλης Παπαδάκης (Προπονητής Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα):

Έχω ζήσει από κοντά το CAMP τα τρία τελευταία χρόνια και είναι μια υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση από ένα έμπειρο και γεμάτο γνώσεις τεχνικό team, η συμπεριφορά τους προς τα παιδιά είναι άψογη και ο σεβασμός αμοιβαίος. Οι εμπνευστές του CAMP και όλοι οι προπονητές που συμμετέχουν προσπαθούν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μεταλαμπαδεύσουν την μεθοδολογία και την τεχνογνωσία τους στα παιδιά, ενώ αυτό που χαρακτηρίζει τη διοργάνωση είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα όλων των παιδιών καθημερινά, ακόμα και μετά από τέσσερις ώρες προπόνησης! Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μάθουν καινούρια πράγματα κάνοντας αυτό που αγαπούν περισσότερο, παίζοντας ποδόσφαιρο!

Κλείνοντας δηλώνουμε την αισιοδοξία μας για την θετική κατάληξη των ενεργειών που γίνονται για να επιλεχθεί η Πάρος.
Και οι υποδομές που καλύπτουν τους διοργανωτές υπάρχουν, ενώ και η δημοτική αρχή σίγουρα παρουσιάζεται θετική για συνεργασία και συμβολή στο εγχείρημα.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares