Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 12:45

Σιγάλας: Ψηφήσαμε ενάντια στα «κέντρα»

Με μία επιστολή προς όλες τις Ενώσης της Χώρας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Γιάννης Σιγάλας έκανε γνωστό ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων ψήφισε λευκό όσον αφορά την ψηφοφορία για την εκλογή του κ. Γιώργου Γκιρτζίκη στην θέση του προέδρου της ΕΠΟ και εξηγεί γιατί προχώρησε προς αυτήν την επιλογή.

Μάλιστα ο πρόεδρος κ. Σιγάλας που υπογράφει την επιστολή που είναι γραμμένη σε ιδιαίτερα καυστικό ύφος αναφέρει ότι η εκλογή του κ. Γκιρτζίκη συντηρεί την κατάσταση που υπήρχε με τον προκάτοχο του κ. Σαρρή, ο οποίος στηριζόταν σε συγκεκριμένα κέντρα.

Στο ίδιο ύφος ο κ. Σιγάλας δηλώνει απαισιόδοξος με την μετέπειτα πορεία αφού τα ηνία του ποδοσφαίρου αναλαμβάνει ένα μέλος της ΕΠΟ το οποίο μαζί με την απελθούσα ηγεσία δεν έχουν να επιδείξουν κάποιο έργο, αλλά αντιθέτως με τις πράξεις και παραλήψεις τους έχουν βλάψει την Ομοσπονδία και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων έχει ήδη προγραμματίσει συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη.

Η επιστολή του κ. Σιγάλα προς τις ΕΠΣ:

Λόγω του ότι μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, για την ανάδειξη Προέδρου της ΕΠΟ, στις 23-1-2015, δημιουργήθηκε σύγχυση, σχετικά με το από πού προερχόταν οι 4 λευκές ψήφοι, γύρω από τις οποίες υπήρξαν υποθετικά σενάρια, ακόμα και καπηλεία τους, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής, όσον αφορά την ΕΠΣ Κυκλάδων και εμένα προσωπικά, στα πλαίσια της διαφάνειας και ειλικρίνειας, που ανέκαθεν μας διακρίνει.

Παρά τα αισθήματα συμπάθειας, που τρέφω προς τον Κο Γιώργο Γκιρτζίκη, η επιλογή μου να ψηφίσω ΛΕΥΚΟ, ήταν απόλυτα συνειδητή και κατ’ εμάς δικαιολογημένη .

Πιστεύω ότι η απόφαση της επιλογής του, για υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΟ, την οποία απλώς αποδέχθηκε, δεν ήταν δική του, αλλά  των ίδιων κέντρων που είχαν επιλέξει και τον προηγούμενο Πρόεδρο Κο Γ. Σαρρή, με βασικό κριτήριο όχι τις ικανότητες τους αλλά το ότι είναι συνεργάσιμοι και αναλώσιμοι . Και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί ιδιαίτερα, αφού πιστεύω ότι με αυτή τη στάση αδικεί κυρίως τον εαυτό και την προσωπικότητά του, όπως έκανε και ο προκάτοχος του . Άλλωστε και η ευχή που του έδωσα αποχωρώντας ήταν «καλή τύχη, να αποφεύγει τις πεπονόφλουδες, που θα του βάλουν, καθώς και τα λάθη του προκατόχου του» .

Επίσης το γεγονός ότι αποτελούσε μέλος του παρόντος ΔΣ της ΕΠΟ, το οποίο, κατά την γνώμη μου, δεν έχει σταθεί αντάξιο της αποστολής του και με τις πράξεις και παραλήψεις του έχει βλάψει την Ομοσπονδία και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον καθιστά μη αποδεκτό και κατάλληλο, στην παρούσα φάση, για μια καινούργια ελπιδοφόρα και ανατρεπτική  αρχή, για την ΕΠΟ, τις Εθνικές Ομάδες και γενικά για όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο .

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω εύχομαι στον κο Γ Γκιρτζίκη καλή επιτυχία και να διαψεύσει τις δυσοίωνες προβλέψεις μου, κάτι που δυστυχώς δεν έκανε ο Κος Γ. Σαρρής .  

Σύρος  24-1-2015
Ο  Πρόεδρος  της ΕΠΣ Κυκλάδων
Γιάννης  Σιγάλας

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares