Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 16:49

Το «έσωσε» ο Κελαδίτης για τον ΠΑΣ Τήνου

Απόδραση με το σημαντικό τρίποντο πέτυχαν χθες οι Νέοι του ΠΑΣ Τήνου μέσα από την έδρα του ΑΟ Πάγου τον οποίο νίκησαν με 0-2, πιάνοντας και πάλι την κορυφή του 1ου ομίλου των Νέων.

Σε έναν αγώνα που από πλευράς θεάματος η ισοπαλία ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, ήρθαν δύο γκολ στα τελευταίο δίλεπτο του αγώνα από τον αρχηγό της ομάδας του ΠΑΣ Τήνου Νεκτάριου Κελαδίτη και ήταν αυτά που έδωσαν τη σημαντική νίκη στους Τηνιακούς.

Ποιοτικά το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο. Χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Τήνου είχε μία ελαφρά υπεροχή και απείλησε στο 74 με μεγάλη ευκαιρία από τον Βιδάλη που έπειτα από μπαλιά του Παγάνη πλάσαρε μόλις άουτ.

Στο 79' ο Κελαδίτης έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η ψυχολογία των παικτών του κ. Σουμπασάκου σε εκείνο το σημείο πήγε στα ουράνια και ο "capten" Κελαδίτης ξαναχτύπησε στο 80΄όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο μετά το ημικύκλιο του κέντρου έκανε το 0-2 μέσα στους έντονους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μουτάφη και των βοηθών Τσιριγώτη και Βασάλου.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάγου (Τσιάκαλος): Πρέκας Ν., Δεσινιωτης Α., Βουτσινος Γ., Βουτσινος Γ., Καραβελας Π. ©, Μιχαλοβιτς Ι., Μαραγκος Α., Φώσκολος Ι., Ρουσσος Κ., Ζαφειρας Ν., Κονδύλας Μ.

Αναπληρωματικοί: Βαμβακάρης Β., Βαρθαλιτης Κ., Φρερης Λ., Ρουσσος Α., Μαυράκης Ε., Ρουσσος Ι., Περιστεράκης Χ.

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Απεργης, Δενεκαριας, Ορφανος, Αρμακολας, Κελαδιτης ©, Βιδαλης, Βασιλας, Δελατολας (45' Παγανης, 78’ Παλαμαρης), Αργυροπουλος (65' Πετροπουλος), Γιαννησοπουλος, Αρμακολας.

Αναπληρωματικοί: Διαμαντοπουλος, Περαντακος, Ξενοπουλος, Δεσυπρης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

PAGOS-PAS NEOIPAGOS-PAS NEOI1PAGOS-PAS NEOI2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares