Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 10:52

Σούπερ ντέρμπι στο Λονδίνο, νίκη για Τουλούζ‏

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το κουπόνι του Σαββάτου. Αναμφίβολα, ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι. Σημαντικά παιχνίδια, όμως, διεξάγονται και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική, ενώ ένα από τα «ορόσημα» του Σαββατοκύριακου είναι και η επιστροφή των ομάδων της Μπουντεσλίγκα στη δράση.

Η Τσέλσι το ντέρμπι

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το ντέρμπι κορυφής του «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην πρωτοπόρο Τσέλσι και τη 2η Μάντσεστερ Σίτι στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.90 στην Interwetten. Η Τσέλσι πέτυχε δια πυρός και σιδήρου την πρόκριση επί της Λίβερπουλ στον τελικό του Λιγκ Καπ, ενώ στο Κύπελλο υπέστη τον ντροπιαστικό εντός έδρας αποκλεισμό από την Μπράντφορντ, χάνοντας το περασμένο Σάββατο με 2-4. Σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, οι Λονδρέζοι προέρχονται από το εμφατικό 0-5 επί της Σουόνσι (17/01), ενώ μετρούν μόνο μία ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (5-1-1). Παράλληλα, μετρούν 10/10 εντός έδρας νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας κρατήσει και ανέπαφη την εστία τους στα 8/10 ματς.

Η Μάντσεστερ Σίτι, από την πλευρά της, έπεσε επίσης θύμα αρνητικής έκπληξης στο θεσμό του Κυπέλλου, αφού γνώρισε τον εντός έδρας αποκλεισμό από τη Μίντλεσμπρο (0-2) το περασμένο Σάββατο. Παράλληλα, έχει κάνει τρεις γκέλες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ και η ομάδα του Μουρίνο φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το φαβορί.

Κερδίζει η Τουλούζ

Συνεχίζουμε με Γαλλία και τον «Άσσο» σε απόδοση 1.90 στο παιχνίδι Τουλούζ – Ρεμς. Η Τουλούζ ηττήθηκε και στην έδρα της Εβιάν την προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά έχασε σπουδαίες ευκαιρίες τουλάχιστον για να ισοφαρίσει. Πλέον έφτασε τις έξι αγωνιστικές μακριά από τη νίκη και έτσι το «τρίποντο» σήμερα είναι κάτι παραπάνω από επιτακτικό. Η Ρεμς, μετά από τρεις ήττες, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία με την Λανς. Βέβαια, με το αποτέλεσμα αυτό μόνο χαρούμενη δε μπορεί να είναι, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και τους άξιζε η νίκη. Έχει προβλήματα τον τελευταίο καιρό, δεν αποδίδει όπως θα ήθελε και σήμερα έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Τουλούζ, με την τελευταία να έχει το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

Δε χάνει η Έλτσε

Επόμενη στάση η Πριμέρα Ντιβιζιόν και το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Γρανάδα – Έλτσε. Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης, είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες 16 αγωνιστικές (0-7-9), ενώ έχουν συνδυάσει με ισοπαλίες τα τέσσερα τελευταία εντός για το πρωτάθλημα. Η Έλτσε, από την άλλη, προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα, η οποία πήρε τη σκυτάλη (σε επίπεδο πρωταθλήματος) από τα κολλητά τρίποντα επί των Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-2) και Λεβάντε (1-0). Θεωρούμε ότι μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει σήμερα το βαθμό, τουλάχιστον.

«Τρίποντο» η Μάιντζ

Στην Μπουντεσλίγκα, η Μάιντζ υποδέχεται την Πάντερμπορν και θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.07. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έχει μείνει εδώ και εννέα αγωνιστικές η Μάιντζ και σήμερα ελπίζει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί με την έναρξη του δευτέρου γύρου. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε μία Πάντερμπορν που εδώ και επτά αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προβάδισμα ο Πανιώνιος

Η «αυλαία» στη Σούπερλιγκ ανοίγει με το παιχνίδι Πανιώνιος – Πανθρακικός και η πρότασή μας είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.97. Ένας απ’ τους πρώτους «τελικούς» της σεζόν έρχεται σήμερα για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται πάντα εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στο -5 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας, αλλά με ένα ματς λιγότερο, αυτό εκτός έδρας με τον Εργοτέλη, και η νίκη σήμερα αποτελεί «μονόδρομο». Κύπελλο τέλος, στον αντίποδα, για τον Πανθρακικό, που ήταν φανερό ότι δεν είχε ενδιαφέρον για το θεσμό. Οι Θρακιώτες αποκλείστηκαν με δύο ήττες και συνολικό απολογισμό τερμάτων 5-0 απ’ τον ΟΦΗ, κόντρα στον οποίον όμως παρατάχθηκαν και στα δύο ματς με πάρα πολλές αλλαγές. Αυτές ήταν οι μοναδικές ήττες τους απ’ τα μέσα Δεκέμβρη και έπειτα, καθώς είναι αήττητοι στις τελευταίες 7 αγωνιστικές της Σούπερλιγκ, όπου έχουν μαζέψει 11 πόντους. Στους 21 βαθμούς ο Πανθρακικός, στο +5 απ’ τον Πανιώνιο, ξεκάθαρα σήμερα παίζει και για την ισοπαλία. Ποντάρουμε στη δύναμη της έδρας και θα πάμε με τον «Άσσο».

Κρουζ Αζούλ με κάλυψη

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι το «2 DNB» σε απόδοση 1.83 στον αγώνα για το πρωτάθλημα του Μεξικού, Πουέμπλα – Κρουζ Αζούλ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το Κλαουσούρα με το νικηφόρο 2-1 επί της Τιχουάνα, όμως ακολούθησαν η εκτός έδρας ήττα από τη Βερακρούζ (3-1) και η εκτός έδρας ισοπαλία με την Κλαμπ Αμέρικα (0-0). Η Κρουζ Αζούλ, από την πλευρά της, έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο μέσα στο 2015, παρουσιάζοντας κυρίως αμυντικές αρετές. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές πέτυχε τις νίκες επί των Πατσούκα (0-1) και Σάντος Λαγκούνα (1-0), ενώ έφυγε με το ισόπαλο 0-0 από την έδρα της δυνατής φετινής Βερακρούζ και απόψε μπορεί να πάρει το «τρίποντο».

Ακόμη ένα χαμηλό σκορ για τη Λε Μαν

Φινάλε με μπάσκετ και τον αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος, Λε Μαν – Σαλόν Ρεμς, στον οποίο θα πάμε με το Under 149.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Στον πρώτο αγώνα η Λε Μαν είχε νικήσει στην έδρα της Ρεμς με 74-83. Κάθε αγώνας που υπάρχει το όνομα Ρεμς μέσα είναι επικίνδυνος για ποντάρισμα σε Under όμως αν παρατηρήσουμε τα αποτελέσματά της, τα Over της Ρεμς γίνονται στους εντός έδρας αγώνες της και όχι στους εκτός. Εντός έδρας η Ρεμς σκοράρει 80 πόντους και δέχεται 81 ανά παιχνίδι όμως εκτός έδρας οι αντίστοιχες επιδόσεις είναι 75-76. Η Λε Μαν παραδοσιακά παίζει πιο γρήγορα όταν παίζει εκτός έδρας και σε εκείνα τα ματς βγάζει μεγάλα σκορ ενώ εντός τα νούμερα πέφτουν αισθητά. Εντός έδρας σκοράρει 69.5 και δέχεται 71 ενώ εκτός έδρας σκοράρει 77.5 και δέχεται 75.5 πόντους ανά παιχνίδι. Άλλο ένα χαμηλό σκορ λοιπόν για τη Λε Μαν εντός και η επιλογή είναι Under 149.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνιπάμεστοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares