Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 03:01

Πρώτη ενημέρωση για το 10ο Πανκυκλαδικό

Με την δημοσιοποίηση της προκήρυξης του 1ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ξεκίνησαν και επίσημα οι διαδικασίας για την μεγαλύτερη γιορτή ποδοσφαίρου αφιερωμένη στον μικρό αθλητή του νομού μας.

Αυτές όπως προαναφέραμε είναι οι πρώτες επίσημες κινήσεις, καθώς έχουν προηγηθεί οι εργασίες της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά, η οποία εργάζεται 365 μέρες τον χρόνο γι αυτό τον επιτυχημένο θεσμό.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σύρος 2002 που θα είναι η φετινή διοργανώτρια του επετειακού 10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά ξεκινά την δράση της από την Δευτέρα 2/2, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους τύπου.

Αναμένεται να γίνει ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του τουρνουά και να παρουσιαστουν οι σκοποί που έχουν θεσπιστεί από την οργανωτική επιτροπή και διέπουν την λειτουργία του.

Η ανακοίνωση της Σύρος 2002:

"Η Σύρος 2002 ως διοργανώτρια του 10ou Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών καλεί όλα τα ΜΜΕ ,την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα πάνω από το Α Club για συζήτηση και ενημέρωση γύρω από το Τουρνουά."

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares